Galéria

Tavaszi home tippek: ezekkel a szuper kiegészítőkkel dobd fel az otthonod az új évszakban!

Forrás:
Imádod a cukorkaszíneket? Akkor ez a babakék szett biztos tetszeni fog! A reggeli is jobban esik majd ezekből a cuki cuccokból, amikhez a JOY Napokon 20%-al olcsóbban juthatsz hozzá a Butlers üzleteiben! (LA GRANDE BRASSERIE bögre és müzlis tál eredeti áron: 1590 Ft és 2990 Ft)

Forrás: Ha tavasz, akkor irány ki a szabadba! Ez a csinos piknik kosár bármikor jól jöhet, ha szeretnétek egy kicsit kettesben romantikázni! Ráadásul 20%-al olcsóbban tudjátok megvásárolni kuponunkkal! (Butlers: A Day in the Park piknik kosár 2 személyes, eredeti áron: 16 990 Ft) 
Forrás: máris tavaszi hangulatot csempészhetsz a nappaliba! Arról nem is beszélve, hogy az új párnahuzatokkal az egész helyiség atmoszféráját megváltoztathatod. A JOY Napokon ezek a gyönyörű darabok 20%-os kedvezménnyel lehetnek a tieid! (F&F Home díszpárnák eredeti ára: 2490 Ft)
Forrás: Mit szólnál egy új, vidám színű és mintájú szőnyeghez? Ez a mutatós, csíkos darab megtalálható a Fancy Home kínálatában, az árából pedig szintén 20% engedményt kapsz, ha a JOY Napokon vásárolsz náluk! (A termékek pontos árairól érdeklődj az üzletben!)
Forrás:
Íme a tökéletes tavaszi ajtódísz! És persze a JOY Napokon ezt is 20%-al olcsóbban szerezheted be a Butlers-nél. (FLORISTA virág koszorú pink színben, eredeti áron: 11 900 Ft)