Galéria

Híresek és szépek: 5 sikeres testvérpár a divat világából!

Forrás:


1.) Mary Kate és Ashley Olsen

6 hónapos koruk óta élnek rivaldafényben, ám a színészi karrier egy idő után alulmaradt, a ruhák iránti rajongásukkal szemben. Számos kollaborációhoz adták a nevüket, mégis talán a legfontosabb lépésük a saját brand megalapítása volt, a The Row mára már a világ 37 országában 164 üzletet üzemeltet, ami valljuk be nem kis teljesítmény.


Forrás:

A 29 éves Poppy nevét itthon kevesebben ismerik, mint 23 éves húgáét, mégis ő volt az aki kettejük közül elsőként kipróbálta magát a divat világában. Bár Cara most a színészkedéssel is kacérkodik, nővére úgy tűnik már biztos helyet foglal el az It-girl-ök világában.


Forrás:

A kettejük közt lévő nagy korkülönbség miatt, Lottie szinte már Kate lánya is lehetne, ugyanis a kishúg mindössze 18 éves, míg világhírű nővére már bizony 42. Azt gondoljuk, hogy a britek első számú modelljét senkinek se kell bemutatni, és csak remélni tudjuk, hogy a kisebbik Moss is hasonlóan sikeres karriert fut be, természetesen botrányoktól mentesen.


Forrás:

Valamiért Bella tűnik idősebbnek, mégis Gigi a nagytestvér, bár a lányok közt mindössze másfél év van. A szőke szépség inkább a golden girl életérzést sugározza, igazi kaliforniai lány, míg húga pedig az a tipikus karakteres arcú modell. A gének pedig adottak voltak, hiszen édesanyjuk Yolanda Foster a 80-as évek egyik felkapott modellje. Nem mellékesen öccsük is viszi tovább azt a különleges, karakteres vérvonalat, ami az egész család ismertetőjegye...mi lesz még itt?!


Forrás:

A DSquared2 név mögött bizony egy testvérpár rejtőzik, és alig lehetne hatásosabb divatduót mondani mint őket. Ereikben olasz vér is csörgedezik, de Kanadában látták meg a napvilágot, és mindkettejük számára egyértelmű volt, hogy a divat világában képzelik el magukat, ehhez pedig együtt járták végig azt a bizonyos ranglétrát, hogy végül 1994-ben bemutassák első kollekciójukat.