Galéria

6 dolog, amit NE tegyél, amikor őrülten szerelmes vagy (fotók: Europress)

Forrás:

Szóval ezeket próbáld meg elkerülni, amikor épp fülig szerelmes vagy...


Forrás:

Ne hanyagold el a barátaidat. Persze, bizonyos mértékig meg fogják érteni, de ne felejtsd el, hogy ők azok, akik melletted álltak a múltkori nagyon csúnya szakításod idején is. Fogták a fejed, amikor hánytál, figyelmeztettek, amikor valami hülyeséget készültél csinálni... és persze tudták, hogy rád is ugyanígy számíthatnak. Ez most vajon örökre megszakad egy pasi miatt? Ha több nem telik tőled, legalább időnként tudasd velük, hogy még élsz.


Forrás:

Ne merítsd le a hitelkártyádat. Amikor az ember fülig szerelmes, hajlamos alaposan kiköltekezni, hogy imádottjára minél jobb benyomást tegyen – a szexi fehérneműtől a drága borokig. Ne tedd. Szükséged lesz még arra a pénzre. 

 


Forrás:

Ne hanyagold a munkádat. Na ez az, amire a legnehezebb koncentrálni, amikor az ember a felhőkben jár, nem igaz? Azokról az esetekről nem is beszélve, amikor latolgatnod kell, hogy vajon észreveszik-e a kollégáid, hogy a tegnapi ruhádban (és fehérneműdben) mentél be dolgozni. Az ilyesmi előfordul, de ez nem változtat a lényegen, miszerint: amikor az érzelmeid és a hormonjaid föl-le hullámvasutaznak, akkor kell a legjobban észnél lenned és odafigyelni, hogy a munkaóráidat valóban munkával töltsd. Csak semmi másfélórás Facebook-csetelés!

 


Forrás:

Ne szexelj védekezés nélkül. Soha, akármi van. Ne kockáztass. Inkább készülj előre nagy mennyiségű óvszerrel és/vagy más fogamzásgátló eszközzel.


Forrás:

Ne hagyd, hogy szaladjon a lakás. Az ilyen napi rutinfeladatokról a legkönnyebb megfeledkezni, amikor épp őrülten szerelmes az ember. Időnként azért mosogass el, tedd be a ruháidat a mosógépbe. Tartsd kézben a gyeplőt ezen a téren is.


Forrás:

Ne lógj túl sokat a Facebookon és a mobilodon. A sok sms-ezés és a szerelmed utáni titkos kémkedés a Facebookon nem egészséges, ráadásul minden idődet felemészti. Különben is ritka és különleges alkalom szerelmesnek lenni, miért töltenéd az idődet pótcselekvésekkel? Határozd el, hogy naponta maximum félórát töltesz a Facebookon, sms helyett pedig inkább szóban fejezed ki az érzelmeidet.