Galéria

Optikai tuning: 5 tipp amivel magsabbnak tűnhetsz

Forrás:
Jó-jó tudjuk, nem mindenki tud azonosulni a Micsoda nő érzéssel, de ideje kicsit elvonatkoztatni a filmtől, és más fénybe helyezni ezen lábbeliket, ugyanis egy csizma önmagában ártalmatlan, és a megfelelő darabokkal kombinálva könnyen kikerülhet abból a 'megbotránkoztató körből' amibe a köz által került. Amikor majd ismét beköszönt a hűvösebb idő, válassz mellé egy térdszoknyát, egy elegáns shortot vagy egy egyszerű kis feketét, és a hatás szemmel látható lesz.
Egyébként nemcsak hosszítja, hanem optikailag vékonyítja is a lábakat. Kell ennél több? Nem hinnénk!
Forrás:
Azóta a híres Angelina Jolie-s villantás óta már mindenki tudja, hogyan kell szexisen kipakolni egy combot, szóval bátran válassz te is olyan ruhát vagy éppenséggel szoknyát, aminek az egyik oldala hosszában bevágott. Nem csak sejtelmes, hanem még magasít is.
Forrás:

3.) Trapéz

Vannak azok az amolyan padlót söprő trapéz nadrágok, amiktől pár éve még annyira ódzkodtunk, most viszont ideje elkezdeni barátkozni a gondolattal. Egy magasított talpú szandállal párosítva bármikor tökéletes választás lehet majd egy nyári estén.


Forrás:

Nem is olyan régen már írtunk arról, hogy a testszínű magas sarkúk is remek partnerek lehetnek egy-egy ilyen optikai csalásban, de mivel az ismétlés a tudás anyja, így nem hagyhattuk ki ebből a felsorolásból sem.
Forrás:

Talán az egyik legismertebb szemfényvesztő technika ez! Ami hosszában fut át, nem csak segít elrejteni pár felesleges kilót, hanem még pár plusz centit is adhat.