Galéria

Kanapé styling 6 egyszerű lépésben

Forrás: : a 3 kicsi párna elveszik a kanapé szürkeségében és nem tölti ki a teret. A hasonló színű szőnyeg pedig szinte beleolvad a környezetébe...Tavasszal érdemes egy kicsit merészebb színeket is kipróbálni: lássuk, hogy hogyan!
Forrás: Egy színesebb, merészebb darab kiemelkedik a neutrális színekkel teli térből, épp ezért nagyon jól tud mutatni.
Forrás: ez a fényes, ezüstös darab most nagyon divatos és persze praktikus is az alakja miatt. Akár a kanapé mögé is állíthatod, úgy még kevesebb helyet foglal.
Forrás: hogy szimmetrikus legyen az összhatás, a kanapé másik oldalán helyezz el egy nagyobb, cserepes növényt. Ezzel a természet zöldjét is becsempészheted az otthonodba és ezáltal újabb izgalmas színt kap a lakrész.
Forrás: egy nagyobb, hangsúlyos és színes művészeti alkotás jól fog mutatni a faladon. Tedd világosbarna fakeretbe, ami igazodik a neutrális színekhez és a minimál design-hoz.
Forrás: ezzel felteheted az i-re a pontot! Harmonikus lesz az összhatás, ha a képhez színben paszoló párnahuzatokat választasz. A párnák méretét tekintve "a minél nagyobb, annál jobb" elvet kövesd! Ezzel komfortosabbá, kényelmessé teheted a kis olvasósarkot.