Galéria

4 szexpóz, amit szégyenlősebb nőként is szeretni fogsz

Forrás: Még ha szemtől szembe is vagytok egymással, a testek közelsége miatt csak akkor látjátok egymás arcát, ha elhúzódtok vagy épp csókolóztok. Ha még félsz megmutatni párodnak a szex közben arcodra rajzolt élvezetet, akkor ebben a pózban el tudsz bújni párod tekintete elől DE az intenzitásból nem kell leadnotok.
Forrás: A férfiak elmondás szerint, számukra ez az egyik legizgatóbb szexpóz. Számodra pedig szint egy szemérmesebb póz lehet ez. No no! Attól, hogy te háttal vagy párodnak, egyenlő, nem te leszel a másodhegedűs. Ebben a pózban nagyon is kézbe tudod venni az irányítást és a tempót bizony diktálni is tudod.
Forrás:

Legyél ebben a klasszikus pózban te felül. Egymásra simul a két test, hajad függönye egyszerre erotikus és lepel számodra, kell ennél több?

 


Forrás:

Ez szintén egy olyan póz, mely során nem akad majd össze a tekintetetek. Válaszd ezt a felállást akkor -és elmondható ez bármelyik korábbi pózra is- ha tudod, hogy neked is jól fog esni közben az együttlét. Ha túl szégyenlős vagy, nincs ezzel semmi baj, párod, ha megértő, türelmes, akkor partner lesz a gátlásaid oldásában.