Galéria

Másol, beilleszt: 10 trükk, amit bátran kipróbálhatsz a tavaszi kifutókról!

Forrás: Párosítsd kissé nőiesebb, elegánsabb topodat egy magas derekú nadrággal.
Forrás: Már megint az a sima, basic póló! De ha egyszerűen ez most a sláger akkor mi se tudunk mást mondani, minthogy viseld! Mit szólnál, ha egy ruha alá vennéd fel? Furcsán hangzik, igaz? Szerintünk azért próbáld ki!
Forrás: Pakold tele a saját kitűzőiddel a bomber dzsekidet, így kész is van a te személyre szóló, egyedi darabod, mely egy egész szezonban elkísér majd.
Forrás: Húzz egy topot a hosszú ujjú ruhádra, igen-igen, ez is egy érdekes csavar, de veszteni semmit se veszíthetsz vele!
Forrás: Hűvösebb este? Mixeljünk! Például egy kötött pulcsi maxi szoknyával meg is teszi. Nem csak merész választás, hanem pont ideális!
Forrás: Régi, jól megszokott ruha? Akkor íme egy ősrégi trükk: dobd fel egy övvel!
Forrás: Lassan tényleg kőbe vésett dolog lesz, hogy a sportcipő tényleg mindennel kombinálható! Egyszer majd próbáld ki azt, hogy valami elegánsabb ruhád mellé egy hasonló kényelmes darabot választasz, így lecserélve a magas sarkakat! Csakis nyert ügyed lehet, gondolj bele milyen jó érzés kis wellnessre küldeni a lábaidat, ugye?
Forrás: Nőcis darab ötvözve egy  nőcis darabbal! Mire is gondolunk? Mi lenne, ha a ruhád alá még felvennél egy térdig érő szoknyát? A kettő kombinációja igazán jól mutat együtt! Nézd csak!
Forrás: A flitteres darabodat már unásig hordtad? Mit szólnál, ha egy terepmintás kabáttal párosítanád? Az egyediség gyönyörködtet, és mikor máskor ha nem most mernénk nagyot lépni a divat kicsit sem keskeny ösvényén?! Hajrá!
Forrás: A trencheket imádjuk, és ezt a divatházak is jól tudják. Mit szólsz ahhoz, ha kivételesen megkímélnéd magad a túlgondolástól, és egész egyszerűen a fehérneműre már csak ez a kabát kerülne? Igen, pontosan, ruhaként funkcionálva is tökéletes.