Galéria

Forrás:

Koptatott, amolyan lógós szegélyű, kicsit bővebb darabok közül bátran válogathatsz. Szinte észrevétlenül a lehető legelőnyösebben formázzák a popsit, és a lábakat.
Forrás:

Egy rövid fehér nadrág, felhajtott szegélyekkel optikailag hosszítja a lábakat, és előnyös fényben tünteti fel a feneket is. Kell ennél több?
Forrás:

Viselj (maximum) combközépig érő shortot, ami lehetőleg szaggatott, és koptatott, ugyanis ezzel az apró kis trükkel a lábaidra terelheted a figyelmet. Az egész kulcsa az, hogy a combod kicsit hosszabbnak tűnjön.
Cipő fronton itt lenne egy tippünk, az optikai játékot bátran továbbviheted a lábbelire is: válassz pántos magassarkút, hidd el a siker garantált!
Forrás:

Gyönyörű alkatod van, a szép izmos lábaidról nem is beszélve? Meg se lepődünk, ha becsületesen róttad a kilométereket télen is, és nem hagytál ki egy edzést sem! Így elő a rözsékkel, mutasd bátran őket, és szerencsédre a legszaggatottabb, legrövidebb fazonok közül is bátran választhatsz.
Forrás:

A csípőd szélesebb mint a derekad? Semmi gond! A legjobb megoldás ilyenkor az, ha a zsebek kilógnak! A hosszabb szegély, pedig abban segíthet, hogy kicsit csalj a gazella lábak délibábjának érdekében.