Galéria

Városi édenkert: így varázsolj egzotikus oázist a teraszodból!

Forrás:

A pergolát már az ókorban is használták kertek, parkok árnyékolására, hiszen nagyon mutatós. Miért ne alakítanál ki te is egy ilyen részt a teraszodon, ha imádod a zöldet és a növényeket? Néhány kényelmes kerti napozóágy vagy fotel elfér alatta.


Forrás:

Ha van egy apró, lebetonozott hátsó kerted, akkor érdemes beszerezni egy mutatós kertibútor-garnitúrát és feldobni azt néhány etnikus, színes kiegészítővel és persze sok-sok színes kaspós növénnyel! 


Forrás:

Tetőterasz-tulajdonos vagy? Akkor nagyon szerencsés lehetsz, irigylünk! :) Építtess egy apró kis fedett részt is a teraszodra, ahová esőben is be tudtok húzódni: a legjobb, ha azonos színű fából választod a bútorokat és a kis 'tetőt' is!


Forrás:

Ha csak egy pici erkéllyel rendelkezel, akkor se búsulj: alakítsd ki a berendezést igazi bohém stílusban! Egy-két csíkos napozóágy, színes asztalterítő, és néhány kényelmes mintás puff, és máris kész a stílusos, mix&match terasz! Néhány mécses, gyertya vagy fényfüzér itt is elfér!


Forrás:

Imádod az egzotikumot? Akkor néhány keleti stílusú párna, egy kényelmes kerti fotel, egy aprócska szökőkút és néhány kovácsoltvas asztalka biztosan kelleni fog az új teraszodra. Ha fa vagy bokor is van a kis területen, akkor a növényekre aggatott vidám, színes lampionok vagy fényfüzérek szintén segítenek az egzotikusabb hangulat elérésében.