Galéria

Ennyit változtak a Bazi nagy görög lagzi szereplői az első film óta

Forrás: azaz a film főszereplőjének karrierje az első film óta szárnyal: azóta készített egy spin-off sorozatot is a görögök életéről Amerikában, illetve forgatókönyveket ír és rendez. Férjével egy örökbefogadott kislányuk van, Illaria.
Forrás: a film óta sikert sikerre halmoz: egyik legismertebb szerepe természetesen a Szex és New York Aiden-je volt, de láthattuk számos mozifilmben és sorozatban is.
Forrás: azaz Voula néni főleg rajzfilmek szinkronjaival foglalkozott az elmúlt években: a Macska - Le a kalappal! és a Jimmy Neutron kalandjai szereplőinek is kölcsönözte a hangját.
Forrás: (Nikki) szintén feltűnt a My Big Fat Greek Life-ban, ezen kívül pedig láthattuk olyan mozikban is, mint Az első év.
Forrás: A N'sync egykori tagja Joey Fatone Angelo-t játszotta az első részben, azóta színészi karrierjét nem igazán folytatta. Ellenben műsorvezetőként sok munkát kapott és szerepelt a Dancing with the stars című táncos show-ban is.
Forrás: Maria-t, Tula anyukáját játszotta. Az utóbbi években szerepelt több sorozatban (pl. Született feleségek) és több filmben is, mint a Ne szórakozz Zohannel! vagy a Pixels.
Forrás: körül csend volt az első rész óta, csupán a Nia Vardalos által írt sorozatban, a My Big Fat Greek Life-ban tűnt fel.