Galéria

Nem kell mindig újat venni: 5 ruhadarab, ami a frissítésben partnered lehet!

Forrás:
Korábban már írtunk a fehér pólók rejtett hatalmáról, de most a szivárvány összes árnyalata beszállhat a játékba. Felirat- és motívummentes, egyszerű szabású darabok, amik bármivel kombinálhatóak. Neked is biztosan lapul  egy-két ilyen a szekrényedben, vagy nem?
Forrás:
Nyűgös reggeleink jolly jokere, ami már egy korábbi válogatásunkba is bekerült. Mi imádjuk benne azt, hogy mindenféle kiegészítővel tökéletesen együttműködik. Te nem?
Forrás:
Pár szép motívummal díszített könnyed, lágy anyag, ami egy hűvösebb reggelen nem csak a trendi kiegészítő szerepét töltheti be, arról nem is beszélve, hogy nyáron hajpántként milyen jól mutathat.
Forrás:
Bár sokan még mindig ferde szemmel néznek egy bokacsizmás lányra nyáron, mégis azt kell mondjuk, hogy ezen lábbelik kiléptek a hűvösebb hónapok szigorú kötelékéből, és igenis helyet parancsoltak maguknak a shortos időben is. Mi imádjuk ezt a megoldást, főleg egy kimonóval párosítva.
Forrás:
Óh te jó ég, milyen sok idő megtalálni a legjobb farmert, ami úgy áll ahogy kell, miközben a legelőnyösebb oldalunkat mutatja, és amikor ráakadunk szinte le se vennénk. Ismerős, ugye? Akkor keresd elő a régen unásig hordott, és szeretett farmerodat, és kombináld pár új darabbal, ki tudja hány szép és jó emléket gyűjthetsz még be benne, a dícsérő pillantásokról nem is beszélve?!