Galéria

Forrás:

1. A hullámok szabadsága

Stella McCartney, Isabel Marant, a Thakoon és a Tommy Hilfiger backstage-ében a fodrászok ezúttal jószerint hátra tett kézzel várakoztak, hiszen a modelleket éppen rakoncátlan, természetes tincseik miatt választották ki.


Forrás:

2. Egy kis csavar

Igazi életszerű trend: mikor nincs időd a frizkóddal vacakolni, rohansz a munkába vagy a gyerekért, csak fogod, és kontyba csavarod a hajad, ahogy épp neked tetszik. Ebben a szezonban az a sikkes, ha lenti kontyot csinálsz egészen a tarkódnál, és hanyagolod a fejtetődre biggyesztettet.


Forrás:

3. Fenséges hajékek

A hajkiegészítők minden változata dübörög, tiara, hajcsat, hajpánt, hajgyöngy – minden jöhet, ami kicsit előkelőbbé teszi a megjelenésed. Ha kislányként mindig arról álmodtál, hogy hercegnő vagy, most kiélheted magad, a divathoz értők nem fognak ferde szemmel nézni rád.


Forrás:

4. Változatos frufruk

Aki szerette, továbbra is szeretni fogja, aki viszont eddig nem merte bevállalni, most bátran tegyen egy próbát! Minden verziója tuti befutó: szabályos egyenes, kócos, félhosszú, szemöldökig érő, a lényeg, hogy kicsit vidd bele az egyéniséged is.


Forrás:

5. Vékony fonatok

Naná, hogy nem feledkezünk el a kedvenc fonatainkról! Ebben a szezonban viszont az előző évszakkal ellentétben nem a laza, nagy fonások, hanem a szabályos, vékonyan szedett tincsek hódítanak. Fonj 1-2 tincset a kiengedett hajadba, vagy akár az egész copfod is megcsinálhatod szorosra húzva, sőt a régi nagy kedvenc parkettafonást is bevetheted.


Forrás:

6. Betűrt haj

A tél nagy trendje a garbóba betűrt haj volt, a melegebb időben pedig nagyon jól jön ez az új szépséghóbort: a nyakláncba/nyakszalagba betűrt hajkorona. Nem mindennapi látvány, de ha szeretsz kitűnni a tömegből, ezt a trendet neked találták ki! Az idei nagy kedvenc kiegészítő, a nyakörv nyaklánc is pont illik ehhez a stílushoz!


Forrás:

7. Virágkarnevál

Mi sem hívogatja jobban a nyarat és a meleget, mint ezek a csodás virágkoronák a hajba tűzve. Amellett hogy szuper nőies, olyan érzést kelt a viselőjében, hogy rögtön táncra perdülne egy homokos tengerparton.


Forrás:

8. Két copf laposan

A klasszikus kislányos frizura viselet most sokkal letisztultabb és sikkesebb lett, oldalcopf helyett egészen hátra és lentre kell tenni a hajgumit. Kisimított hajjal az igazi, de hullámos tincsekkel is lehet tenni egy próbát, a pasik bolondulni fognak érte!