Galéria

5 dolog, amivel szavak nélkül is jó benyomást kelthetsz

Forrás: Húzd hátra a vállaid, ülj egyenesen a széken és picit emeld meg az állad: a lényeg, hogy ne tűnj görcsösnek, kényelmes legyen a póz, de közben mégis erőt sugárzó!
Forrás: Nos, Beyoncé egész biztosan tudja! Told ki a mellkasod, emeld fel a fejed: pszichológusok ugyanis bebizonyították, hogy ha valamilyen nagy feladat előtt felvesszük ezt a 'power-pózt', akkor nagyobb eséllyel érjük el a célunkat és végezzük el sikeresen az adott feladatot.
Forrás: Nyugodtan kísérd a mondandódat kézmozdulatokkal, mert több tanulmány is alátámasztja, hogy a másik embernek így azt jelzed: őszintén hiszel abban, amit mondasz. 
Forrás: De ne túl zavaróan! A lényeg az egyensúly: figyelj oda a beszélgetőpartneredre, de ha épp a saját gondolataidat, válaszodat fogalmazod meg, akkor elnézhetsz másfelé. Semmiképp ne járjon a szemed a szobában, mert az bizonytalanságot, zavartságot sugároz. De ne is bámuld mereven a másik embert, mert ez is furcsán jöhet ki.
Forrás: Bizonyított tény, hogy ha ugyanolyan arcot vágsz vagy hasonló kézmozdulatokat teszel, mint a beszélgetőtársad, akkor azt az érzést kelted benne: egy csapatban játszotok, egyetértesz vele!