Galéria

5 ruha típus, ami egy nő szekrényéből sem hiányozhat

Forrás:

Városba, utazáshoz, munkába! Az egyik legkönnyebb megoldás, ha beköszönt a meleg idő. Arra figyelj, hogy mindig az alkatodnak és magasságodnak megfelelő fazont válassz, mert ez a darab is tud cseles lenni, ha előnytelenségről van szó.


Forrás:

Az annyira szeretett hosszított póló és pulcsi fazonok átléptek a ruha kategóriába, így már önmagukban is működőképesek (bár nem mondjuk azt, hogy egy hűvösebb estén ne lenne nagyon szuper egy bőrnadrággal párosítva). A rétegeknél viszont ezen esetben vigyázz, hiszen a túl sok se jó!


Forrás:

Hivatalosabb nevén semi formal. Nem kell feltétlen egy színben gondolkoznunk, ugyanis már bőven átléptek ezek a fajta darabok azon a túlontúl formális határon, ami mögé régen szorultak. Lehet vidámabb, kicsit hangsúlyosabb is, csak mindig maradj az ízlésesség keretein belül.


Forrás:

1926 óta töretlen sikernek örvend ez a darab, ezt pedig nem másnak, mint Coco Chanel-nek köszönhetjük. Bár a történelem során sokat változott, hiszen rövideb lett, sőt válltöméseket is kapott, majd tt-ott bevettek belőle, de alapjaiban mindig is megmaradt annak a ruhának, ami minden helyzethez passzol. Sikere abban az egyszerű eleganciában rejlik, amit kevés ruha mondhat el magáról. Mi pedig imádjuk!


Forrás:

Vannak azok a reggelek amikor semmi sem jó, a farmer unalmas, a kosztüm meg túlontúl sok, ilyenkor jön jól egy ilyen egyszerű, amolyan 'day dress'. Kényelmes, könnyed, és nem utolsósorban nőies is. Kell ennél több? Ha még nincs egy ilyen szinte bármilyen alkalomra tökéletes ruhád, akkor minél hamarabb szerezz be egyet!