Galéria

7 darab a tavaszi trendekből, ami már ismerős lehet

Forrás:

Ezt tényleg nem lehet elégszer elmondani! A sportosabb lábbelik továbbra is reflektorfényt élveznek majd a tavaszi szezonban, szóval elő velük!


Forrás:

A vállrészen kivágott darabok is visszatérnek hozzánk, szóval ha beköszönt a jobb idő, egész nyugodtan elő a válakkal!


Forrás:

Azok a jó öreg rojtok - amiket annyiszor de annyiszor temettünk már - úgy tűnik győztesen kerültek ki a trendek harcából, ugyanis ismét lehúznak még mellettünk egy szezont. Így már biztos, hogy idén is a fesztiválok főszereplői lesznek a különféle western hatású darabok. Mi imádjuk! És te?


Forrás:

Romantikus? Kislányos? Meglehet! Mégis az utóbbi évek egyik legfelkapottabb mintája lett, és bár a printek jönnek-mennek, a pöttyök sziklaszilárdan tartják magukat.


Forrás:

Már régóta nem csak a tenisz jut eszünkbe, ha egy-egy ilyen pólót látunk. Ahogy a többi sportosabb darabról, így erről is bátran elmondható az, hogy szinte bármivel kombinálható, hiszen pont az egyszerűségében rejlik a titka, és pont annyira életképes szoknyával, mint nadrággal. Kell ennél több?


Forrás: Már megint egy sportosabb darab, ami olyan irigylésre méltó figyelmet harcolt ki magának a korábbi szezonokban, hogy szinte észre se vettük, és már trend is lett. Most mondjuk azt, hogy szinte bármivel kombinálhatjátok? Mondjuk! Csak arra figyelj, hogy a különféle darabok stílusa azért fedje egymást kicsit.
Forrás:

Igen-igen olyan mintha hálóing lenne, de közben azért teljesen mégsem az. Ezek a könnyed esésű, lágy anyagú darabok kiléptek a hálószoba falai közül, és azt kell mondjuk, hogy egész szuper street style szettek kerekedhetnek belőle. Nézd csak!