Galéria

5 stílustipp harmincon túl, amivel hódítani fogsz

Forrás:

Bár az oversized darabok fénykorát éljük, mégis átlépve a harmadik x után kicsit új értelmet kap a vásárlás és a gardróbfrissítés. Már nem feltétlen veszünk meg mindenféle leértékelt ruhát, ami hol kicsi, hol nagy ránk, hanem tudatosabb oldalról próbáljuk meg megközelíteni a dolgot. Ismerjük már jól a méreteinket, tudjuk mi áll jól és mi nem, így a pénztárcánk is hálás lesz majd az ésszerű költekezésért, a jelszó: örök darabok, kacatok helyett.


Forrás:

Ismerve határainkat, már egyfajta egyéni ízlésvilággal is rendelkezünk, ez pedig remek szűrőt adhat a trendek kusza tengerében. Megtanulunk szelektálni, és nem azért veszünk meg egy ruhát mert mondjunk a barátnőnknek is van, vagy mert minden második lány ebben császkál az utcán. Már nem a gimiben vagyunk, ahol még fontos volt az egység, a nagybetűs nő esetében az egyéniség számít.


Forrás:

Jobb esetben már rendelkezünk saját jövedelemmel, így mi magunk osztjuk be a pénzünket is. Éppen ezért inkább minőségi darabokra költs, még akkor is ha jó pár hónapig kell spórolni rá, mert hidd el, megéri! Aztán vigyázz is rá, ápold megfelelően!


Forrás:

Bátran vásárolunk olyan darabokat, amikre korábban egészen biztosan nemet mondtunk volna. Harminc felett átlépjünk a komfortzónánkat minden fronton, és ez alól nem kivétel az öltözködésünk se. Saját korlátaink feszegetése már inkább örömet ad mint félelmet, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy mi az ami jól áll. Ezen határozottság pedig a megjelenésünkre is kihat, így leszünk igazi, szexi, nagybetűs nők.