Galéria

6 kiegészítő trend a divathetekről, amiket érdemes megjegyezni

Forrás:

Oversized

Az egyik jelszó egészen biztosan az oversized lesz! Hatalmas kövekkel megáldott gyűrűk és nyakláncok csillogtak a modelleken, a Céline pedig fülbevalókban gondolkodott.

 


Forrás: Elie Saab
Forrás:

Az oldalláncokat már jó régen a szekrény mélyére suvasztottuk, és bár száz százalékig még mindig nem térnek vissza, de azért ilyen-olyan formában még megidézik a 2000-es évek első évtizedének szellemét.

Egy ilyen Alexander Wang példányt mi is nagyon szívesen elfogadnánk!




Forrás: Mulberry
Forrás: Bár sokan már jó ideje temetik ezt a kicsit sem hagyományos részletet, de úgy tűnik még egy ideig velünk maradnak ezek a lógós szépségek. Mi pedig imádjuk őket! És ahogy látjuk a DSquared2 is.
Forrás: Tory Burch
Forrás: Nagymamáink és anyukáink leginkább praktikum céljából használták ezeket a hasznos szemüvegtartókat, 2016-ban pedig egy újabb divatőrület keretein belül kap ismét szerepet ezt az egyébként nagyon is hasznos apró kiegészítő. Christopher Kane például ezüstben gondolkodik!
Forrás:

A punk stílus egy örök divat, tartja a mondás, és erre csak ráerősítenek a különféle brandek is. Ha taréj most nincs is, azért pár biztosítótű visszaköszön kiegészítő fronton. Akár fülbevaló formájában, ahogy Sonia Rykiel bemutatóján is láthattuk.
Forrás: Illetve a Balenciaga-nál.
Forrás:

Díszes hajpántok

A Gossip Girl után is van élet a hajpántoknak, ugyanis Blair Waldorf kedvenc kiegészítője ismét teret nyert a kifutók világában. Megint sikk lesz virágokkal, kövekkel, masnikkal és minden mással ellátott díszeket tenni a hajunkba.

Nekünk ez a Dolce & Gabbana az egyik kedvencünk!


Forrás: Persze ez a Marchesa se rossz.