Galéria

5 újabb ötlet, amit érdemes ellesnünk a street style fotókról

Forrás:

Már az előző szezonban is láthattuk, és úgy tűnik még mindig nagy slágernek számít ez a fajta DIY megoldás. Dobjuk fel régi, imádott táskánkat egy matricával, az ehhez szükséges ragacsos kiegészítőket pedig számtalan online shop-ban fellelhetjük.
Forrás:

Párosítsunk különféle textúrákat, vagy esetleg 'papíron össze nem illő' darabokat, és viseljük őket bátran egy összeállításon belül. Mi imádjuk ezt a megoldást, mert a bátor réteg-mixelés új színt vihet az öltözködésünkbe.
Forrás:

Sehol se szól szabály arról, hogy ezeket az imádott lenge felsőrészeket csak és kizárólag nadrághoz vehetjük fel. Egy ruhával éppen olyan jól mutat, ha nem jobban. Nézd csak!
Forrás:

Talán mi se mondunk újat azzal, hogy a téli hűvösebb hónapokban, amikor a mínuszok egyre kellemetlenebbé válnak, az ember lánya sokszor vesz fel harisnyát a farmer alá.
De mi lenne akkor, ha ezek az alsóbb rétegek itt-ott kilátszanának? Egy színesebb, vagy kicsit extrémebb darab bármikor nyilvánosságot kaphat, akár csak egy kikandikáló boka formájában is.
Forrás:

A jól megszokott klasszikus minimalizmus sose megy majd ki a divatból, így könnyűszerrel viselhetjük a feketét fehérrel. Akár egy csipetnyi fekete részlet is elég ahhoz, hogy megdőljön a fehér egyensúly anélkül, hogy előjönne a sakktábla effektus.