Galéria

A fehérneműk 5 íratlan szabálya

Forrás:

1. ÚGY ÁLLJON, AHOGY KELL!

Kicsit kicsi? Esetleg nagy? "Pedig tavaly még jó volt!" Na jó, ezt ne! Vállaljuk önmagunk előtt is, ha a természet nem éppen telt idomokkal áldott meg minket, vagy éppen felszaladt pár plusz kiló, ami bizony a dekoltázsunkra is látható hatással van. Sokkal esztétikusabb egy-egy ilyen szépség, ha úgy áll, ahogy kell, bevágó pántok, vagy rossz méretű kosarak nélkül.

Tipp: Manapság nagyon sok fehérneműboltban találkozhatsz szakértő személyzettel, akik pár alapméret levétele után örömmel segítenek neked kiválasztani a tökéletesen passzoló darabot.


Forrás:

2. EBBŐL IS, ABBÓL IS - SZERESD!

Sose késő elkezdeni az alapoknál, ha fehérneműkről van szó! Ruháinkat is különféle eseményekhez választjuk, ne legyen ez másként az alsóneműknél sem. A sportmelltartó, a basic kreációk, a csipkés szépségek, a fűző, vagy éppen a harisnyakötő pedig remekül megfér egymás mellett a szerényben, így a mi dolgunk már csak az, hogy a megfelelő alkalomhoz párosítsuk őket. Arról nem is beszélve, hogy ha szeretitek azt, amiben vagytok, az a napotokra is jó hatással lehet, önbizalmat ad, így szerintünk egy próbát mindenképpen megér!

 


Forrás:

3. MINŐSÉGI SZÉPSÉGEK

A kis fekete nem hiányozhat egy nő ruhatárából sem? A szexi alsónemű sem! Ne csak a látható darabokra adjunk, hanem arra is, ami alatta van, egy szép és igényes fehérnemű nagyon sokat tehet értünk. A különféle nőies kreációk szinte észrevétlenül is magabiztosabbá varázsolnak minket, így ne mondjunk nemet arra, hogy egy-egy minőségi csodával kényeztessük gyengédebb énünket.


Forrás:

4. HA TEHETED AKKOR INKÁBB KÉZZEL MOSD ŐKET!

A legmegfelelőbb ápolást ezzel adhatod nekik! Tudjuk jól, hogy az ember lányának a napi rohanás után erre marad a legkevesebb ideje este...de egy üres vasárnap délután remek alkalom lehet arra, hogy tisztára mossuk azt a bizonyos kényes szennyest, amit ők hosszan tartó hűséggel hálálnak majd meg nekünk.

Tipp: A szárítót is messze kerüld el!


Forrás:

5. ÚJ SZEZON - ÚJ SZETT

Ahogy a különféle alkalmak, úgy az évszakok is új-új darabokért kiáltanak. A divat- és színtrendek változnak, és ez természetesen hatással van a fehérneműkre is. Mégse ez az elsődleges oka annak, hogy nyáron más lapuljon a blúzunk alatt, mint télen, az ok sokkal inkább az anyagokban keresendő. Nem feltétlen kényelmes egy télen vásárolt csipke vagy selyem darab, egy 30 fokos nyári napon. A leárazások és kupon napok pedig segítségünkre lehetnek ilyenkor, hogy a legjobb áron juthassunk hozzá egy-egy szetthez, így tényleg nem nehéz minden szezonban valami új alsóneműt beszerezni.