Galéria

Mit árul el rólad a kedvenc telefontokod?

Forrás:

 

Extravagáns tok: Mindig vidám vagy, és nem követed a szabályokat, hanem szeretsz a magad útján járni. Jobban érdekel, hogy feltűnő tok legyen a telefonodon, mint hogy praktikus-e így a használata (próbálj meg egy ilyet normálisan a zsebedbe tuszkolni…)


Forrás:

Klasszikus, letisztult tok: Felelősségteljes vagy és megbízható, fontos neked, hogy rendszer legyen az életedben. Ügyelsz a telefonod épségére, de nem akarsz flancolni.


Forrás:

Díszes tok: Mindig figyeled az aktuális trendeket, érdekelnek a külsőségek, és hogy mások mit gondolnak rólad, emellett imádsz a társaság középpontjában lenni. A telefontokod biztosan hoz neked egy kis figyelmet!


Forrás:

Töltős tok: Mindig úton vagy, és szuper elfoglalt, de ez téged nem zavar, mert imádsz intézkedni és fontosnak tűnni. Nem a szépségéért választod a telefontokot, hanem az alapján, hányszor tudja újratölteni az aksid.


Forrás:

Behajtós tok: Szereted, ha mindig neked van igazad, kicsit hajlamos vagy aggodalmaskodni és túlagyalni a dolgokat, ezért is véded két fronton is a telefonod.  


Forrás:

Csupasz telefon: Magabiztos vagy, és mindig tudod, mit fogsz tenni a következő percben. Nem azért vetted az iPone-t drága pénzért, hogy tokokban rejtegesd, és tudod, hogy vigyázni fogsz rá. Ha mégsem, naná hogy kötöttél rá biztosítást, mert mindenre gondolsz!