Galéria

A 10 legszebb színes fürdőszoba inspiráció

Forrás: otthonos és egyedi, főleg, ha színes virágos drapériákkal kombinálod!
Forrás: Ha van egy szín, amit különösen imádsz, akkor ennek a különböző árnyalatait kombináld a fürdődben! Például itt ez a gyönyörű mélykék szín...Lehet hogy elsőre túl fiúsnak tűnik, de hidd el, nagyon jól működik a gyakorlatban!
Forrás: Egy romantikus, színes virágos fotel vagy kisebb kanapé azonnal feldobja a helyiséget! Sokan félnek a hasonló bútorok elhelyezésétől a fürdőszobában, pedig szinte azonnal vintage hangulatot érhetsz el vele és még egy kis színt is viszel a fürdőszobába!
Forrás: Ha nem vagy annyira merész, akkor válassz színes mozaikcsempét, amit csak egy-egy csíkban helyezel fel a fürdőben. Nézd meg, milyen jól mutat ez a lila verzió!
Forrás: Elegáns és szexi lehet egyszerre, ha a fürdő egyik falát mély rózsaszínre vagy vörösre fested! Igazi boudoir hangulatot teremthetsz vele!
Forrás: nagyon jól tud mutatni a semleges színekkel teli helyiségben.
Forrás: Nagyon is működik, nézd csak! 
Forrás: A csap mögötti falra válassz valamilyen különleges mintázatú, élénk színű csempét: például mit szólsz ezekhez a marokkói mintákhoz, amik a rusztikis stílust képviselik? 
Forrás: is feldobhatja a fürdőt és kislányos bájt kölcsönöz a helyiségnek.
Forrás: Az igazán bátrak választhatnak egyedi, színes fürdőkádat is, ami egészen biztosan nincs minden második lakásban!