Galéria

A 2016-os People's Choice Awards legjobb szettjei

Forrás: A Pretty Little Liars sztárja Troian Bellisario tündökölt ezen az estén: tőle kicsit szokatlan, kék-fehér estélyit választott, ezzel elnyerte az este Legelengásabb szettje címet.
Forrás: A legletisztultabb összeállítás: Kate Hudson. A színésznő nem vitte túlzásba a szettjét: semmi ékszer, csak egy jól szabott, hófehér jumpsuit.
Forrás: A legmerészebb: Kate Graham. A Vámpírnaplók sztárjának különleges fekete-fehér koktélruhája az este egyik legfeltűnőbb darabja volt.
Forrás: Az este sztárja: Shay Mitchell. A csinos kis hazudozó tényleg extrán csinos volt a testhez simuló, egyszerű, fekete HAYE estélyiben. Nálunk egyértelműen ő nyert!
Forrás: A legcsillogóbb: Vanessa Hudgens. Feltűnő, ezüst estélyit választott néhány rockos részlettel megspékelve.
Forrás: A legcukibb: Megan Trainor. Ez a fekete-arany miniruha nagyon jól állt a kerekebb idomokkal megáldott énekesnőnek.
Forrás: is a kis feketére szavazott idén, akárcsak a sorozatbeli barátnői!
Forrás: A legrafináltabb ruha: Lucy Hale. Lucy szettje kicsit Kat Graham lookjára emlékeztet: az biztos, hogy ez a bevállalós és nem mindennapi darab sokak figyelmét felkeltette ezen az estén.
Forrás: A legszexibb: Lea Michele. És itt egy újabb kis fekete! A színésznő Ellie Saab ruhája jó példa arra, hogy néha a kevesebb, több! Nem kell mindent megmutatni ahhoz, hogy szexik legyünk egy-egy szettben!
Forrás: A legvisszafogottabb: Ellen Pompeo. A drámai sorozatszínésznő kategória nyertese szintén egy egyszerű fekete ruhát választott, ezen az estén inkább kerülte a csillogást.
Forrás: Szerintünk idén Christina Millian volt a legrosszabbul öltözött híresség: lila csillogó ruhájával inkább egy revüműsorba illett, nem a vörös szőnyegre!
Forrás: A legszexibb pasi: Ed Westwick. Chuck Bass egyszerűen nem tud hibázni!