Galéria

5 dolog a lakásodban, ami a tudtod nélkül stresszel

Forrás: a nappalidba és a hálódba mindenképpen nyugtató hatású árnyalatokat válassz, mint például a halványkék vagy a pasztellszínek. Az erősebb színek zavaróak és stesszelőek lehetnek, a pihenést is gátolhatják.
Forrás: virágok, geometrikus minták és csíkok együtt? Hidd el, nem csak a szemed fog elfáradni ebben a kavalkádban, mert az otthoni pihenésed sem lesz olyan relaxáló. Elég, ha a szőnyeged mintás, a nappali többi része maradjon egyszínű!
Forrás: szintén nem jó ötlet minden kisebb tárgyat, papírt egy polcra halmozni, mert egyrészt zavaró és nem szép látvány, másrészt ha rendszerezettebb az életed, akkor te is kevésbé érzed majd stresszesnek magad.
Forrás: szintén a jól megérdemelt pihenésedet rontja el, ha nem szabadulsz meg azoktól a bútoroktól, amelyeken nem jó ülni/feküdni. Hiába szépek ugyanis, ha nem látják el az eredeti funkciójukat!
Forrás: Folyton probléma, hogy ha vendégek jönnek, akkor nem tudod szépen megteríteni az asztalt, mert az összes egymáshoz passzoló tányér és pohár eltört? Szabadulj meg a megmaradt daraboktól és ruházz be egy új étkészletre! Kevesebb fejtörést fog okozni, nem bánod majd meg!