Galéria

2016 legmeghatározóbb trendjei

Forrás:

A garbóba, kabátgallérba, sálba betűrt haj nagyon menő a téli szezonban, ez a szépség- és divattrend egyben laza, mégis sikkes hatást kelt.
Forrás:

Vékony sálak, selyemkendők, vékony nyakkendők - mindezek kombinálva, akár nyakláncokkal. A statement nyakláncok helyett ezek a sikkes nyakravalók teszik kifinomultabbá a szetteket.
Forrás:

A sztárok között nagy népszerűségnek örvend, Kim Kardashian, Jennifer Lopez és Beyoncé is előszeretettel viselte, neked persze nem kell Rihanna-i merészségig elmenned, egy ízléses csipkézett darab viszont feldobja majd az alkalmi megjelenésedet.
Forrás:

A Kardashian-lányok körében töretlen népszerűsége van, de a többi sztár is szeretettel alkalmazza ezt a kényelmes, mégis dögös outiftet. Oversized pulcsi vagy póló, ami eltakarja a kis shortod, legtöbbször combcsizmával viselve, de sportcipővel még lezserebb. A férfiak fantáziáját rögtön beindítja, vajon van-e valami a pulcsi alatt...
Forrás:

Elég csak egy diszkréten kikandikáló csipke sáv a kigombolt inged dekoltázsrészénél, de fontos, hogy ne ess túlzásba, és erre a célre külön válassz egy mutatós darabot. Nem működik bármilyen fazonú melltartóval, kerüld a pushupot!
Forrás:

A bloggerek kedvelt viselete, hogy a kabátjuk ujjába nem bújnak bele, csak lezseren a vállukra teszik. Laza, mégis eleganciát sugároz, és úgy tűnhetsz így, mint aki túl elfoglalt ahhoz, hogy a kezében szorongassa a dzsekijét.
Forrás:

A groutfit (grey és outfit összekapcsolása) télen-nyáron telitalálat, ha azt gondolnád a szürke unalmas szín, próbáld ki ezt a monokróm szettet, ami épp attól lesz különleges, hogy a szürke különböző árnyalatait viseled.
Forrás:

Tedd keresztbe és tűrd be! Az inged két oldalát keresztezd, majd hátul tűrd be a nadrágodba, ahelyett hogy begombolnád - ez a divatdiktátorok egyik kedvenc ingviselete.