Galéria

Minta sztárapukák, akik hűséges férjek is

Forrás:

Goran Visnjic :

A horvát színész, akit régebben a Vészhelyzetben, mostanában a Crossing Lines – Határtalanul című sorozatban láthatunk, már 16 éve él boldogságban feleségével, Eva Vrdoljakkal. Igaz, kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, azonban mára lecsillapodott az egykori szívtipró. Családjukat két kisfiú és egy kislány teszi teljessé. Jól mutatja Visnjic természetét, hogy mindössze kisebbik fiuknak ők a biológiai szülei, idősebb fiukat és kislányukat örökbe fogadták.


Forrás:

 Christian Bale:

Az általa alakított Batmannel ellentétben Bale szerető családban él, de legalább annyira védi magánéletét a nyilvánosságtól, mint a denevérember. Bale 2000 óta házas, felesége a szerb ősökkel rendelkező Sibi Blazic. Mesébe illő történet az övék, ugyanis a színész a Kisasszonyok című filmbeli partnernője, Winona Ryder helyett annak asszisztensét választotta, akivel azóta is boldogan él és két gyermeket nevelnek közösen.


Forrás:

 Chris Pratt:

Egy felfelé ívelő csillag és újdonsült szexszimbólum. Prattet sokan ismerhetik a Városfejlesztési Osztály című sorozatból, ahol egy duci, tohonya, de szerethető fickót alakított. Azonban igazán híressé A galaxis őrzőiben és a Jurassic World-ben játszott főszerepei tették, ahol már kidolgozott testtel menekült hol az űrszörnyek, hol a dinoszauruszok elől. Fiatal kora ellenére Pratt is családos ember, gyermekének anyja Anna Faris, a Horrorra akadva filmek örök Cindy-je. A színész rajong feleségéért, ahogy egy interjúban kifejtette: „Bőven a lehetőségeimen felül nősültem és azóta sem értem, hogyan sikerült."


Forrás:

Jonny Lee Miller:

 A sármos angol, aki játszott már drogos szépfiút (Trainspotting) és érzelmektől túlfűtött szerelmest (Mansfield Park), a való életben korántsem sem ennyire szélsőséges. A klasszikusan jóképű Jonny első felesége nem volt más, mint Angelina Jolie, akivel 3 évig voltak házasok és a mai napig jó barátok. A színész így emlékszik kapcsolatukra: „Szép volt és szomorú volt az elválás. De semmit nem változtatnék az életemen abból a korszakból. Talán csak a frizurámat.” Azonban ne gondoljuk, hogy Miller az életben is olyan magának való, mint a Sherlock és Watsonban - itthon az AXN-en - látható mesterdetektív, Sherlock Holmes. 2008 óta ismét boldog házasságban él, szintén színész feleségével, aki megajándékozta őt az idén 7 éves Busterrel.


Forrás:

 Bruce Willis:

A szeme még 50 felett is ugyanolyan huncutul csillog. Azt hihetnénk, hogy Willis nagy szívtipró, de ez koránt sem igaz. Egykor ők voltak Hollywood álompárja első feleségével, Demi Moore-ral, akivel 13 évig voltak együtt és felneveltek 3 gyereket. Bruce filmbeli karaktereihez illő keménységgel védte feleségét. Az akciósztár a válásuk után is gondoskodott családjáról, és még Demi és Ashton Kutcher esküvőjén is részt vett. Azóta ő is újraházasodott, és nemrég megszületett Emma Heminggel közös második gyermeke is, így már 5 lány büszke apukája.


Forrás:

 Chris Hemsworth:

Aki az elmúlt 5 évben volt moziban, annak nem kell bemutatni Thort, a villámok istenét. Megformálója, Chris Hemsworth valóban istennek is beillő fizikumával, hosszú szőke hajával, és markáns, pincemély baritonjával a legtöbb nő álma. Ő azonban egyetlen nőt választott, akivel megtalálta a boldogságot. A magyar és román gyökerekkel rendelkező Elsa Patakyval és három gyermekükkel Los Angelesben élnek, ahol Hemsworth rendszeresen rakja helyre a paparazzókat, akik családja után szaglásznak, ahogy ő fogalmazott, éjjel-nappal.