Galéria

Amikor a sztárpasik kipakolnak – a gatyájukból

Forrás:

Michael Fassbender – Ki mással is kezdhetnénk a listánkat, mint Mr Fassbenderrel, akinek akkor ismerte meg nevét a világ, mint A szégyentelenben egy szexfüggő fickó alakított. A kritikák azt írták: “Ha Fassbender kiállna egy üres színpadra, és száz percen keresztül csak a szemével játszaná végig a Shame-et, az is izgalmas lenne.” Khm, na persze!


Forrás:

Viggo Mortensen – Mielőtt Zsákos Frodó szövetségesévé vált volna Aragornként, Viggo az Indián vérben szellőztette meg a saját kis zsákját egy pucértánc közben.


Forrás:

Ian Somerhalder – Bizony, a kedvenc vérszívód is kipróbálta magát a művészfilmek műfajában: A vonzás szabályai című Bret Easton Ellis-adaptációban azzal fokozta a jelenet feszültségét, hogy anyaszült meztelenül elterült az ágyon.


Forrás:

Christian Bale – Szintén Bret Easton Ellisnek köszönhetjük, hogy Christian Bale is ruha nélkül szaladgálhatott a kamerák előtt, egy láncfűrésszel a kezében. A cél az volt, hogy bemutassa, milyen kiégett üzletembereket termel ki a kapitalista társadalom. Ugye mindenki vette a lapot?


Forrás:

Ewan McGregor – Bár a Star Wars-filmekben inkább csak a jedi-kardját villogtatta, a Trainspottingban, a Young Adamben, a Párnakönyvben és a Velvet Goldmine-ban is főszerephez jutott a másik kardja.


Forrás:

Joe Manganiello – Hiába vártunk rá több száz részen át a True Bloodban. A vérfarkas végül a vértelen és cukin bárgyú Magic Mike-ban fedte csak fel bájait. Na jó, volt rajta alsónadrág, de azon keresztül csak az nem látott mindent, aki nem nézett oda.


Forrás:

Michiel Huisman – A trónok harcában már megszoktuk a folyamatos meztelenkedést, de Daenerys kitartó udvarlóját, Daariót még nem vetköztették le a készítők. Sebaj, megelőzték őket korábban: a cuki dán srác a holland Phileine zegt sorry-ban már előre gondoskodott a kötelező bemutatásról.


Forrás:

Leonardo DiCaprio – Bár csak néhány másodpercre, de az 1995-ös Teljes napfogyatkozás cimű filmben Leo pélóját meglibbenti a hajnali szellő, amikor kiáll Párizs egyik ablakába. Dehát ez a minimum, ha a zseni költőről, Rimbaud-ról készítenek filmet, nem?


Forrás:

Jason Segel – A mi speckó kedvencünk Jason, aki a Lepattintva című vígjátékban hosszú ideig totál pucéran könyörög a barátnőjének, hogy ne szakítsanak. Nem is értjük, hogy Kristen Bell hogy tudott neki nemet mondani?