Galéria

4 sminkötlet sulikezdésre, hogy magabiztosan induljon a szeptember

Forrás:

Egy alacsony fedésű alapozó után válassz egy krémes pirosítót, amiből tegyél az arccsontodra, picit az orrodra és a szemhéjadra is. Ezután jöhet egy géles szemöldökformázó a minél természetesebb összhatásért. Ezután jöhet egy színes szemhéjtus, amivel húzz egy lehetőleg vékony vonalat a szempillák tövénél. Végül használj barna szempillaspirált, és nude színű rúzst.


Forrás:

Egy CC krém jöhet a szemek alá, a bőrhibákra és a szemhéjra egy kis korrektor, végül pedig egy leheletnyi púder. Az arccsont alá ezután rakj egy kevés bronzert, az arcoddal ezzel meg is vagy. A szemöldöködre válassz egy természetes hatású (aka NEM ERŐS ÉS DURVA) szemöldökceruzát, amivel töltsd ki a réseket. A pilláidra tegyél egy könnyed, nem túl dúsító fekete szempillaspirált, a szádra pedig jöhet egy a száddal megegyező színű rúzs.


Forrás:

Egy könnyű fedésű alapozó után jöhet egy kis korrektor a szemek alá és a bőrhibákra, majd mehet egy kevés púder is azokra a területekre, amelyek könnyen olajosodnak nap közben. A szemhéjakra válassz egy hús árnyalatú színt, a szemzugokba pedig tegyél egy kis highlightert a szebb tekintetért. Ebből nyugodtan tehetsz egy picit az orrod hegyére és a szád tetejére is! Ezután jöhet egy extra hosszabbító szempillaspirál, a szemöldökre pedig egy géles formázó, majd a lehető legfényesebb szájfény, amit csak találsz, hogy minél üdébb és ragyogóbb legyen a végeredmény.


Forrás:

Ezt a sminket inkább egyetemistáknak ajánljuk, gimiben talán túl sok a tűzpiros rúzs... De kezdjünk is neki!

Egy közepesen fedő alapozó után jöhet egy pici púder, majd egy kis narancsos piros árnyalatú pirosító. A szemhéjakra tehetsz egy kis barackos-narancsos árnyalatot, amiből az alsó szemhéjadra is vigyél fel egy keveset. Ezután jöhet egy jó minőségű szemöldökceruza, amivel kitöltöd a réseket, és szép szemöldököt formázol, aztán pedig egy dúsító fekete szempillaspirál. Természetesen végül nem maradhat ki a vadító, tűzpiros rúzs!