Galéria

Vicces gyerekjelmezek Halloweenra

Forrás:

Extra cuki és divatos ötlet, csak merészeknek: öltöztesd a csemetéd a kedvenc Starbucks italodnak! A jelmez megvarrása elég időigényes, ezért csak haladóknak ajánlott!


Forrás:

Ha pici babád van, akkor ezt a cuki popcornos jelmezötletet mindenképp valósítsátok meg és tuti, hogy ti lesztek a Halloween-buli sztárjai! 


Forrás:

Az UP! című rajzfilm máig sokunk kedvence. Éppen ezért jó ötlet lehet, ha Mr. Fredricksennek öltözik a csemetéd - egy igazi kis mini öregúrnak! A kellékek: fekete, vastag keretes szemüveg, nagypapa kardigán, pici nyakkendő, pár színes lufi és egy DIY járókeret a jól ismert teniszlabdákkal a lábain! 


Forrás:

Egy mini Anna Wintournál nincs is cukibb...egyetértesz? Nem kell más hozzá, mint egy-két elegánsabb ruhadarab, egy gyöngysor, egy nagy napszemüveg, egy Annás paróka és persze az elmaradhatatlan Vogue a kézbe! :)


Forrás:

Egy édes kislány minek is öltözhetne Halloweenkor, ha nem Piroskának? Ezt a jelmezt tényleg nagyon egyszerű megvalósítani, csupán néhány piros ruhadarabra és egy kosárkára lesz szükség hozzá!


Forrás:

Divatos anyuka divatos kislánya: mit szólsz ehhez az óriási Chanel-táskához, mint jelmezötlet? :D


Forrás:

Ő Joker, aki egész biztosan nem tudja, hogy mosolyognia kellene...Egy kis arcfestékkel és hajspray-vel csodákat tehetünk, de ez az ötlet is picit merész, így inkább csak a fanatikus Batman-rajongóknak ajánlott...