Galéria

Csajos lakások a kedvenc sorozatainkból

Forrás:

Gossip Girl - Pillangók a falon és finom elegancia: ez jellemzi Serena Van der Woodsen és Blair Waldorf közös szobájának berendezését. Elfogadnád te is, ugye?


Forrás:

Gossip Girl - A Waldorf-rezidencia talán a legfényűzőbb és legelegánsabb az összes Upper East Side-i lakás közül. Visszafogott színek, drága drapériák, babarózsa a vázában: ez Queen B otthona!


Forrás:

Gossip Girl - Serena gardróbja...Ehhez talán nincs is mit hozzáfűzni, a kép magáért beszél! ;)


Forrás:

Így jártam anyátokkal - Ted Mosby és barátainak lakása kicsi ugyan, de annál otthonosabb. Meleg színek, sok személyes tárgy és emlék, na meg persze bohém stílus jellemzi a fiatalok otthonát, ahol szinte az egész történet játszódik.


Forrás:

Született feleségek - Bree Van de Kamp elegáns és makulátlanul tiszta nappaliját mi is elfogadnánk! A színek és formák harmóniája jellemzi ezt a gyönyörű, kertvárosi otthont.


Forrás:

Született feleségek - A Solis-rezidencia mind kívülről, mind belülről nagyon impozáns látványt nyújt. És persze a kertje (és a kertésze) sem elhanyagolható...Mindkettő nagyon jól néz ki! ;)


Forrás:

Született feleségek - Susan konyhájának világos színei, hívogató atmoszférája azonnal rabul ejt. 


Forrás:

Szex és New York - Carrie két oldalról is megközelíthető cuki kis gardróbszobája sok lány álma volt a sorozat idején... Na jó, igazából még most is az! :)


Forrás:

Szex és New York - Carrie hálószobája a lakásának középpontja. Ő maga "kicsinek és zűrösnek" titulálta egy alkalommal, ezzel szemben Alekszandr Petrovszkij "szépnek és melegnek" nevezte - pont olyannak, mint maga Carrie.