Galéria

Mit árul el rólad a táskád?

Forrás:

 Hátizsák - kreatív: valószínűleg valami kreatív munkád van, amihez viszed magaddal a saját gépedet. Ha mégsem, akkor szimplán azért viseled, mert vagány! A gimiben inkább az a csini lány voltál, és most éled a második tinikorod, mert rájöttél: nem az a menő, ha idősebbként öltözködsz a korodnál, hanem pont fordítva.


Forrás:

 Válltáska - a multitasker: fontos neked, hogy mindkét kezed szabad legyen, mert így tudsz a legjobban ügyködni, telefont nyomkodsz, közben taxit intesz le...Egy percig sem unatkozol, és vállalkozó szellemű vagy!


Forrás:

Retikül - a nőies: kényelem helyett te inkább a sikket választod, és a karodon viszed a táskád. Kifinomult az ízlésed, és határozott elképzelésed van a stílusodról, és arról, mi áll jól neked.


Forrás:

 Clutch - a precíz: nagyon jól rendszerezett az életed, éppen ezért bőven elég neked egy ilyen pici táska, amibe csak a legfontosabbakat teszed be. Ügyelsz rá, hogy mindig az alakalomhoz megfelelően jelenj meg, és szereted egy-egy különleges darabbal magadra vonni a figyelmet.


Forrás:

 Vászontáska - a művész: szereted az alter stílust, kitűnni a tömegből, és úgy öltözködni, ahogy a kedved diktálja. Ami a szíveden, az a szádon (és néha a táskádon, pólódon feliratként).


Forrás:

 Shopper bag - a körültekintő: egy jó nagy táska a kedvenc társad a hétköznapokban, mert minden elfér benne, ami kellhet: esernyő, kardigán, innivaló...te vagy az, aki mindenre gondol! Alapvetően optimista vagy, de fel vagy készülve a váratlan helyzetekre, amiket nyugodt fejjel meg tudsz oldani.