Galéria

5 szexpóz, amiért odavannak a férfiak

Forrás: Kérdezd meg a pasidat, hogy mitől őrül meg a hálószobában, és fogadjunk, hogy azt fogja mondani, hogy az, ha kényeztethet téged. Ebben a szexi pozícióban a vezetőülésbe ülhetsz, és a pasid pontosan ott akar téged látni. Használd ki az irányítás nyújtotta lehetőséget, és állítsd be a tempót aszerint, hogy mit szeretnél, és hagyd szabadon a kezét a barangoláshoz. Így alaposan feltérképezheti a testedet, szóval kapcsold fel a villanyt és csinálj neki egy kis műsort.
Forrás:

Ez a hagyományos póz a kedvenc, mert így ő irányít, miközben továbbra is intim közelségben marad: a csípőd szabadon végezheti a dolgát, az ajkak és a kéjes pillantások pedig könnyedén összefonódhatnak.

És annak ellenére, hogy ő van a hatalmi pozícióban rajtad, ketten együtt határozhatjátok meg a tempót. Ha azt szeretnéd, hogy lassabban, vagy mélyebbre menjen, tedd a kezedet a csípőjére, és vezesd. A legjobb szex olyan, mint egy beszélgetés, és a misszionárius lehetővé teszi, hogy kommunikálj a testeddel.
Forrás: Az ülő pozíció fordított változata a lovagló póznak, annak minden előnyével a párod számára is. Megadja neki azt a szexi látványt, amit a kutyapóz során kap, de az irányítás nálad marad. 

Ez a pozíció nem teszi lehetővé a sok érintést vagy szemkontaktust, de élvezetes marad és az újdonság erejével hathat a klasszikusabb, romantikusabb pozíciók mellett. Ha szemkontaktra vágysz, fordulj hátra és nézz a szemébe, miközben teszed a dolgod – ez mindkettőtöket felhúz.
Forrás: Ez a pozíció a férfiak kezébe helyezi az irányítást, lehetővé téve számukra, hogy erőteljes lökésekkel haladjanak a csúcs felé, olyan sebességgel, amelyet élveznek. Ráadásul mélyebb behatolást tesz lehetővé, így a férfiak királynak érzik magukat a hálószobában. Néhány nő szereti ezt, de ha túl soknak érzed, szólj neki nyugodtan. A kommunikáció kulcsfontosságú a szex élvezetéhez és a fizikai intimitás teljes pszichológiai előnyeinek megtapasztalásához.
Forrás: Az álló helyzetben végzett szex valószínűleg nem a kedvenc változatod, de tökéletes ahhoz az fülledt „most azonnal akarlak” intimitáshoz, amitől ellenállhatatlannak érzi magát a férfi. Akár az új konyhaasztal fölé hajolsz, akár a falhoz támaszkodtok, ez a spontán pozíció tökéletes egy gyors menethez.