Galéria

A legmenőbb sminktrendek a New York-i divathétről

Forrás: Vörös ajkak, üde arc: A 2016-os Jason Wu tavasz/nyári sminktrend az üde fiatalos, friss természetes sminket ötvözi a merész és modern vörös ajkakkal. Yadim ezt az árnyalatot „Wu Vörös”-nek nevezi, mivel egyedülálló módon alkotta meg a Maybelline rúzsok korábbi árnyalataiból.
Forrás: Kék szemöldök, rózsaszín szemkontúrral: A Chromat show-ra Dominque-...
Forrás: Hangsúlyos szemöldök, nude sminkkel: A Wes Gordon divatbemutatón az üde, friss megjelenés dominált, melyet Dominque hangsúlyos szemöldökkel és lágy kontúrokkal kombinált.
Forrás: Metálosan füstös szemek: A Marissa Webb show-ra a Maybelline New York nemzetközi sminkmestere Yadim különleges sminktrendben egyesítette a márka összes jól ismert vonását: élénk színek, katonai vonások, valamint a férfias és nőies energiák tökéletes harmóniája. A tervező maszkulin és feminin motívumait az 1950-es évek metálosan füstös szemsminkjével kombinálta.
Forrás: Fehér-fekete kontúrok: A Public School show-ra Grace grafikai és építészeti formákból merített ihletett a sminktrendhez, melyben a fekete és a fehér színek valamint a kollekcióban is megjelenő letisztult minták dominálnak. „ A fehér szín megjelenése pislogáskor teszi igazán gyönyörűvé a sminket”- mesélte Grace. A gyönyörű bőrrel és az egészséges, ápolt szemöldökkel, az igazi Public School lány készen áll, hogy meghódítsa a világot.