Galéria

7 outfit tipp, amitől instant szexibb leszel

Forrás: Napszemüveg: nem csak azért jó, mert elfedi a fáradt szemeket, és öltöztet, feldob egy átlagos szettet is, de ad egy kis sejtelmességet a megjelenéshez, amit imádnak a pasik.
Forrás:

Magassarkú: Az Archives Of Sexual Behavior-ban publikált kutatás szerint a férfiak nem csak vonzóbbnak tartják a magas sarkakon tipegő nőket, de segítőkészebbek is velük, és annál bátrabban merik megszólítani őket, minél magasabb sarkú cipőt viselnek.


Forrás:

Kis fekete ruha: több kutatás is alátámasztotta már, hogy a fekete ruhát viselőkhöz a csábosság, határozottság és intelligencia tulajdonságokat párosítják.


Forrás:

Vállvillantás: az Új-Dél-Wales-i Egyetem kutatócsoportja szerint a férfiak nem csak a popsit és a cicit díjazták egy felmérés során, hanem kiemelkedően sokan voksoltak a vállra és a karokra is.


Forrás:

Valami piros: a szerelem és a szenvedély színe, rögtön beindítja a férfiak fantáziáját, ezt a tényt a Journal of Personality and Social Psichology tanulmánya is alátámasztja.


Forrás:

Homokóra alak: a hosszú combok mellett a férfiak a homokóra alakot is vadítónak tartják, így ha szeretnéd fokozni a kerek mell és popsi kontra darázsderék hatást, válassz optikailag segítően kivágott ruhát, crop topot magas derekú ceruzaszoknyával vagy tegyél fel derékövet.


Forrás:

Rúzs: egy francia egyetem kutatása szerint a rúzst viselő pincérnők több borravalót kaptak a férfi vendégektől, emellett a Bostoni Egyetem kutatásából kiderül, hogy a férfiak a nem túl harsány, hozzájuk illő rúzst viselő nőket sokkal pozitívabbnak, vonzóbbnak és megbízhatóbbnak ítélték meg ismeretlenül.