Galéria

5 dolog, amitől egy férfi szerelmes lesz egy nőbe

Forrás: A kedvesség és az empátia két igazán értékes tulajdonság, ami bár sokszor magától értetődőnek hangzik, valójában nincs meg mindenkiben. Nem véletlen, hogy a férfiak erősen vonzódnak ahhoz a nőhöz, aki a környezetében mindenkivel barátságos, és ahelyett, hogy ítélkezne, inkább megpróbálja magát mások cipőjébe képzelni. Az együttérzés egy olyan különleges erény, ami bárkit képes magával ragadni!
Forrás: A férfiak szeretik, ha tényleg férfinek érezhetik magukat egy nő mellett. Azaz számukra nagyon imponáló, ha megtaníthatnak neked valami újat, vigyázhatnak rád, és betölthetik a védelmező fél szerepét. Mindenki szeretne a párja személyes szuperhőse lenni, de ez csak akkor működik, ha elfogadod a segítséget. Úgyhogy ha a randipartnered felajánlja, hogy hazakísér, egyszerűen csak mondj igent!
Forrás: Tökéletes emberek nincsenek, mégis sokan próbálnak - legalább a kapcsolat kezdetén - annak tűnni. Erre viszont semmi szükség, hiszen a férfiak szívét előbb megdobogtatja az a nő, aki mindig önmagát adja, nem igyekszik álarcok mögé rejtőzni, és nem izgul azon, hogy mit gondol majd róla a másik smink nélkül. Ez a fajta magabiztosság leveszi őket a lábukról!
Forrás: Mindenki szívesebben tölt időt olyan emberek társaságában, akik optimista szemléletet vallanak, és ez az ismerkedés terén sincs másképp! A férfiak imádják azt, ha egy nő a negatívumok helyett inkább a pozitív tényezőkre koncentrál, és képes meglátni a szépet még a nehezebb időszakokban is. Nem arról van szó, hogy nem lehet panaszkodni, hiszen néha mindenkinek szüksége van ilyen levezetésre, de a vidám természet mindig sikert arat!
Forrás: Nem egyszerű megtalálni az arany középutat függetlenség és ragaszkodás között, de ha sikerül, azzal leveheted a srácot a lábáról. A férfiak ugyanis szeretik, ha egy nőnek megvan a saját élete, és egyedül is feltalálja magát, de ugyanakkor szükségük van arra, hogy fontosnak érezzék magukat, és igenis keressék őket. Ha bármelyiket túlzásba viszed, rontasz az esélyeken, de ha megtalálod a határt, te leszel a szemében a tökéletes barátnő!