Galéria

Lauren Conrad legjobb nyári frizurái

Forrás:

Romantikus konty: Ez a konty összhangban van a fehér csipkeruhával és fehér hajpánttal, amit Conrad 2010-ben viselt. Kicsit esküvős hatású, de kifejezetten bájos!


Forrás:

Hullámok, a 40-es évek stílusában: Az egyik kedvencünk Conrad hajviseletei közül ez a szigorú, titkárnős frizura, amit a cicásan kihúzott szemeivel tett még autentikusabbá.


Forrás:

Lófarok + frufru: Lauren 2009-ben viselte ezt a klasszikus frizurát, ami azóta sem tudott kimenni a divatból. A kislányos hátrafésült lófarok, kis tépett frufruval megbolondítva most is stílusossá teheti nyári megjelenésed.


Forrás:

Bohókás fonatok: Ezt a hippis hatású hullámos hajat nem nehéz elkészíteni, ha hosszú a hajad. Csak pár hullám és két laza fonat a fejtetőről, egyszerre kelt romantikus és bohókás hatást. Bármelyik nyári fesztiválra tökéletes.


Forrás:

Romantikus oldalkonty: Ez a frizura bármilyen nyári, elegáns eseményen jó barátod lehet neked is.


Forrás: Ombre + frufru: 2013-ban Lauren Brigitte Bardot-ra emlékeztető dús, szemöldököt is takaró frufru mellett tette le a voksát, mi pedig 2015-ben tesszük le a voksunkat mellette. A szolid ombrés színátmenet és a sűrű frufru tökéletes nyári frizuraválasztás.
Forrás: Rövid hullámos: 2011-ben Lauren tarkón összefogott kontyát szabadon hagyott hullámokkal bolondította meg. Próbáld ki, bohókás és elegáns egyszerre.
Forrás: Üzletasszony hullámok: Bár vannak, akik szerint ez a frizura maga a tökéletes strandfrizura, mi most mégis arra szavazunk, hogy ilyen hajjal akármelyik üzletasszony leveszi a tárgyalópartnerét a lábáról. És őszintén, nem valószínű, hogy sokan vannak olyan szerencsések a világon, akinek így szárad meg a hajuk a tengerből kimászva.
Forrás:

Balerinakonty: Conrad védjegyének számít az óriási, fejtetőre pakolt balerinakonty, ami szupernőies, karakteresebbé teszi az arcot, könnyen elkészíthető, és még a kánikulában is praktikus.


Forrás:

Magas copf: Melegben az egyik legjobb frizura, ráadásul nagyon romantikus hatás érhető el vele. Ráadásul frufruval is jól mutat.


Forrás:

Oldalfonat: Lauren sokszor volt látható ezzel az egyszerű, de nagyszerű, megunhatatlan hajjal, amit öt perc alatt bármikor te is össze tudsz dobni magadnak.


Forrás: Rövid bubifrizura: 2014 végén Lauren levágatta a haját klasszikus bubi fazonra, amiről fodrásza azt nyilatkozta: ő megteheti, mert minden jól áll neki. Conrad igazán szerencsés, mert ezzel az állítással mi is egyetértünk és meleg szívvel ajánljuk ezt a praktikus, igazán nyári frizurát a bátraknak, akik ekkora újításra késznek érzik magukat.