Galéria

Fürdőruha 2018: Ezek a legjobb darabok kis mellre

Forrás:

A mély, V-kivágású darabok kimondottan vonzák a tekintetett, de kismellű lányoknak kifejezetten előnyösen állnak. Egy pici villantás, a te esetesben nem közönséges, hanem szexis.

Fürdőruha: Urban Outfitters


Forrás: Avagy a pánt nélküli melltartó egy változata, amit sokkal többen hardanak, mint kellene. De ne aggódj, a te esetedben fent van a listán, keress játékos darabokat, mint például ez a fodros darab, ami teltebbnek mutat mellfronton.

Fürdőruha: For Love & Lemons
Forrás:

A balconette melltartó kiemeli és alátámasztja a mellet, ezért nagyon előnyös kismellű lányoknak. A legtöbb változat diszkréten párnázott is.

Fürdőruha: Tory Burch


Forrás:
A mélyen vágott scoop neck fazonok idálisak a pici cicikhez. Mivel a mell felső harmadát láttatni engedi, a szép, formás mellek elengedhetetlenek hozzá. Ha neked ilyen van, gondolkodás nélkül csapj le rá.

Fürdőruha: J. Crew
Forrás: Ez a szilett csak kis melleken mutat igazán jól, hiszen bár többet takar, vékony testalkat kell hozzá, hogy megmaradjon az a finom elegancia, amit egy ilyen egyberészesnek sugallnia kell.

Fürdőruha: Solid and Striped
Forrás: Szintén egy olyan nyakkkivágás, ami a te típusodnak kedvez. Mivel ezek a határozott élek a felőstestre terelik a figyelmet, de közben kicsit erősítenek is, ez pont az, amire szükséged van.

Fürdőruha: Matteau