Galéria

A világ 10 leggazdagabb színésze

Forrás: A világ 10 leggazdagabb színésze
Forrás: 10. Salman Khan – A Bollywood-i színész 200 millió dollárjával hazájában az egyik legsikeresebb színésznek mondható. Világszinten pedig ő a 10. leggazdagabb színész.
Forrás: 9. Will Smith – 9. helyen a Kaliforniába jöttem című sorozat egykori sztárja, az igazi rosszfiú, akinek különösen jól áll a fekete szmoking: Will Smith áll a maga 215 millió dollárjával.
Forrás: 08. Leonardo DiCaprio – 215 millió dollár tulajdonosa a Titanic sztárja, Leonardo DiCaprio is, aki így a lista 8. helyét kaparintotta meg.
Forrás: 07. Sylvester Stallone – Rocky és Rambo megtestesítője annyi pénzt halmozott fel az elmúlt években a megszámlálhatatlan mennyiségű filmjével, hogy mára 275 millió dollárja lett belőle. És így is csak a lista 7. helyén áll.
Forrás: 06. Keanu Reeves – A lista 6. helyén álló kanadai színész karrierje A mátrix sikere óta töretlen. Ennek köszönhetően mára 350 millió dollár boldog tulajdonosa.
Forrás: 05. Tom Hanks – Forest Gump, A Da Vinci kód, A szerelem hálójában, Kapj el, ha tudsz, Számkivetett, Philips kapitány, Terminál és még sokáig sorolhatnánk Tom Hanks jobbnál jobb, kasszasikeres filmjeit. Nem csoda, hogy 5. a listán a maga 390
Forrás: 04. Johnny Depp – A Karib-tenger kalózai Jack Sparrow-ja 450 millió dollár tulajdonosa.
Forrás: 03. Tom Cruise – Mint az egyik legfoglalkoztatottabb és legközkedveltebb színész és filmrendező, nem csoda, hogy Tom Cruise dobogós. A harmadik helyen álló színész 480 millió dollárt tudhat magáénak.
Forrás: 02. Shah Rukh Khan – Bollywood királyaként ismert Shah Rukk Khan 600 millió dollárjával a legtöbbet kereső Bollywood-i színész és a világ egyik leggazdagabb embere is. És a legjószívűbb is. Rendszeresen támogatja például pénzzel az UN
Forrás: 01. Jerry Seinfeld – A világ leghíresebb és legnépszerűbb humoristája, Jerry Seinfeld áll a lista legelső helyén. Műsora, a Seinfeld minden idők legjobb televíziós show-ja. 2014 óta ő a leggazdagabb színész. 820 millió dollár bizonyá