Galéria

7 sláger 2004-ből, ami idén 20 éves

Forrás:

Amikor Gwen Stefani elhatározta, hogy szólóban is sikeres énekesnő lesz, kiadta első lemezét, a Love. Angel. Music Baby. című albumot, amelyen a második dal a Rich Girl volt. 2004-ben ez hatalmas sláger lett, a mai napig sokan szeretik!


Forrás:

Az amerikai rockegyüttes, a Green Day volt az évtized egyik legfelkapottabb bandája, az immár 20 éves daluk, az American Idiot hatalmasat ment az akkor rocker korszakukat élő milleniálok között.


Forrás:

Az egész világ megismerhette Daddy Yankee nevét 2004-ben, mikor kiadta Gasolina című reggaeton dalát, amit a mai napig milliók imádnak, a TikTok videók alatt is gyakran hallható.


Forrás:

A kétezres évek buli himnusza, a Yeah! 2004-ben jött ki, Usher dala pedig felejthetetlen, az elmúlt 20 évben sem unta meg senki, ma is a legjobb partik alapzenéje.


Forrás:

Az American Idol sztárja, Kelly Clarkson 2004-ben adta ki Breakaway című albumát, ezen található a Breakaway címadó dal is, ami hatalmas siker lett, az elmúlt 20 évben nagyon sokan táncoltak rá a szalagavatójukon.


Forrás:

Britney Spears: Toxic című dala egy elektronikus pop és dance-pop remekmű. A merész hangzás és a szédítő ritmus miatt a Toxic az egyik legemlékezetesebb számmá vált a 2000-es évekből, a mai napig sok-sok buliban felcsendül.


Forrás:

Az ír rockegyüttes, a U2, 2004-ben adta ki Vertigo című dalát. A lendületes gitárriffek és Bono karakteres éneke együtt olyan számot hoztak létre, amely emblematikus darab a 2000-es évek rocktörténetéből.