Galéria

Napi horoszkóp május 6.: a Bikáknak pihenésre van szükségük, a Rákok váratlan kalandba keverednek

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Ugyan nem tettél volna túl nagy tétet a sikerre egy bizonyos helyzetben, valahogy azonban mégis jobban alakulnak a dolgok, ami egyszerre döbbent meg és nyűgöz le. Joggal lehetsz tehát büszke magadra, hisz a te tudásod és tapasztalatod nélkül nem sikerült volna ilyesfajta eredményt produkálni. Ismét kiváló bizonyítékot kaptál tehát az Élettől, hogy ha időnként elhagynod a biztonsági zónádat, akkor a megszokottnál nagyobb kihívásokat teljesíthetsz és ezzel egyenes arányban nagyobb sikereket is érhetsz el. Mindig megéri némi önbizalmat magadra erőltetni, hisz anélkül semmi nem sikerülhet!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Hétvégére sikerült a nagy hajtás következtében teljesen kimerítened magad, úgy érzed, hogy egyhuzamban tudnál akár egy hetet is aludni, nem jelente gondot, ha kapnál egy repülőjegyet az óceánpartra és ott egész nap csak feküdhetnél. Próbáld meg a lehető legtöbb időt a kikapcsolódásra szánni, hisz ha nem szeded össze magad valamiképp, akkor bizony a rád váró feladatokban sem fogsz tudni jeleskedni a későbbiek folyamán. Adj magadnak egy napot, amikor csakis azt csinálod, amihez kedved van, ha épp szeretnél feltett lábbal ülni és a csendet hallgatni, akkor azt, ha sétálnál a közeli erdőben, akkor pedig azt. Ne sajnáld magadtól a feltöltődés lehetőségét!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tűnik, végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére a hétvége első napján, amely rendkívül felszabadító érzés számodra, úgy érzed ugyanis, hogy roppant nagy szükséged volt már arra, hogy végre más dolgokra is koncentrálhass, más ingereket is befogadhass. Amennyiben az utolsó szálat is sikerül elvarrnod, abban az esetben add át magad a felhőtlen pihenésnek, hiszen hétvége van, mikor máskor pihennél, ha nem most? Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy szabadságolod magad, hiszen a kikapcsolódás mindenkinek alanyi jogon jár!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

A véletlen folytán egy nem várt kalandba keveredsz  a hétvége első napján, melybe kétségkívül kevesen kerülnek rajtad kívül, neked azonban mégis sikerül. Bár alapvetően nem vagy a saját árnyékától is megijedő embertípus, ezúttal valahogy még sincs ínyedre a kialakult helyzet, érzed ugyanis a baj füstjét a dologban. Mivel nem vagy meggyőződve arról, hogy semmiféle kalamajkába nem keveredsz, épp ezért igyekezz mihamarabb túlesni a dolgon és viszonylag nyugodtabb, kiszámíthatóbb útvonalakat keresni. Hétvége van, érdemes lenne tehát spórolni az energiáiddal, hisz mikor töltenéd fel a lemerült energiaraktáraidat, ha nem most, nem igaz?


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napja a meglepetéseké, melyeket olyan személyek okoznak, akik korábban okoztak neked csalódást több alkalommal is. Ma azonban ezek a pozitív előjelű tapasztalások nagy örömmel töltenek el, teljesen bearanyozva az egész napodat, olyasfajta életkedvet adva, amelynek segítségével bármilyen, esetlegesen szembejövő akadályt le fogsz tudni győzni. Igyekezz viszonozni a kedves gesztusokat, de a rózsaszín felhőn ücsörögve vedd észre azt is, ha valaki csupán a saját érdekét szem előtt tartva legyeskedik körülötted. Alapvetően ne a rosszat feltételezd valakiről, ám mivel elég jó emberismerő vagy, ebből fakadóan igyekezz különválasztani az őszinte és önzetlen kedvességet az abszolút érdektől!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, a mai nap az, amikor akár egy magasabb hegyet is játszi könnyedséggel meg tudnál mászni, abszolút túlteng ugyanis benned az energia. Mivel azonban a hétvége a pihenésé, épp ezért okosan gazdálkodj az raktáraiddal, nem tudhatod ugyanis, hogy mikor kell valami olyasmire felhasználnod, ami esetleg kicsit több befektetést igényel, mint más, apróbb feladatok. Ügyelj arra, hogy a környezeted ne testáljon rád semmit, amit ne akarnál elvállalni, hiszen nem mindegy, hogy másokért ugrasz mély vízbe, ha arról van szó, hogy kimentsd őket, avagy magad döntesz úgy önként, hogy átúszod a medencét. Szelektálj, különben mindenki ki fog használni!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened egy általad teljesen feleslegesnek vélt dologgal a hétvége első napján, melyet ugyan kiszámítottál előre, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis elkalkuláltad magad. Emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely érthető módon kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Amennyiben azonban a felesleges bosszankodás helyett kicsit gondolkodsz, abban az esetben bizony rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, akkor igenis szükség van arra, hogy rááldozz egy bizonyos mennyiségű időt és energiát, hiszen a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt, az egyszerűen képtelenség. Hidd el, egy kis áldozathozatallal bizony hihetetlen magasságokig érhetsz el!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a közvetlen környezetedből eget rengetőnek tűnő problémával talál meg, melyet egyedül képtelen megoldani és nagyon úgy fest a dolog, hogy te vagy az egyetlen, aki segíthet rajta. Mivel azonban nem egy egyszerű, fekete-fehér ügyről van szó, épp ezért amennyiben hajlandó vagy mentőövet dobni, abban az esetben igyekezz a helyzet minden egyes részletét megtudni, mindent aprólékosan kielemezni, mielőtt bármerre is indulsz, hiszen attól kezdve, hogy elvállaltad, neked is felelősségteljes szereped lesz a dologban. Csak akkor mondj tehát igent, ha biztos vagy abban, hogy valóban te vagy az, aki ez esetben kioldhatja a gordiusi-csomót. Ellenkező esetben ne építs az illetőben hamis illúziókat, mert egyrészt az idejét vesztegeted, másrészt pedig csalódást okozhatsz neki!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan a toleranciaküszöbödön tapos, egyszerűen nem törődve azzal, hogy egyre messzebbre merészkedik és te érthető módon előbb-utóbb meg fogod elégelni azt a fajta viselkedést, amit veled szemben tanúsít. Ne hagyd tehát magad egyetlen másodpercig sem, ülj le és beszélj vele, kérdezz rá, hogy vajon mit szeretne tőled, csikarj ki belőle egy egyenes választ, tudasd vele, hogy nem vagy az effajta macska-egér játék híve. Határozottan és magabiztosan mondd el neki, hogy amennyiben nem tudtok egy csapatban működni, inkább ne is húzzátok egymás idejét, mert az általa kialakított helyzet semmi jóra nem vezet, nálad pedig egész közel van már ahhoz a határhoz, amelyet a saját érdekében nem érdemes túllépnie!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Abszolút kitartóan küzdesz egy számodra fontos cél eléréséért, túl fontosnak tartod ugyanis ahhoz, hogy csak úgy, ilyen könnyen hagyd veszni az egészet, hadd menjen az árral. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, ügyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy-egy projektért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg érdemes, tudd és merd belátni, ha nincs értelme tovább harcolnod, hisz ha értelmetlenül mész tovább úgy, hogy annak a jövőben szinte semmi eredménye nem lesz, akkor bizony könnyen lemaradhatsz az időközben utadba akadó lehetőségekről és két szék közül a pad alá eshetsz! Nem a te hibád, ha ez most nem sikerült, de ne akarj többet kihozni belőle, mint amit lehet, vagy érdemes!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján komoly elhatározás fogalmazódik meg benned, szeretnél ugyanis felkeresni valakit, akivel korábban egy bagatell ügy miatt kerültél konfliktusba, emiatt került parkoló pályára a kapcsolatotok. Ma azonban megfogalmazódik benned az, hogy szeretnéd rendezni a nézeteltérést, vagy pedig egyszer, s mindenkorra lezárni a dolgot és tovább lépni. Mielőtt azonban felkeresed, előtte mindenképp érdemes felkészülnöd arra is, hogy abszolút két esélyes a dolog kimenetele. Nem biztos ugyanis, hogy az illető örömében a nyakadba fog ugrani, illetve úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt eltervezted. Mivel azonban nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért érdemes egy próbát tenned. Még ha nem is melegszik újra a közöttetek lévő viszony, talán a kérdéseidre választ kapva valóban le tudod zárni dolgot és tovább tudsz lépni.