Galéria

Híres emberek, akik a hatalmas korkülönbség ellenére is barátok lettek

Forrás: 2009-ben mutatta be őket a közös menedzserük, ez után pedig minden alkalmat megragadtak, hogy találkozzanak egymással. Sokszor mennek együtt vacsorázni és Jen igyekszik minden jó tanáccsal ellátni fiatal barátnőjét, aki természetesen issza minden szavát.
Forrás: Az biztos, hogy Leonardo DiCaprio sokat köszönhet a színészlegendának, aki nagyon sokat segítette karrierje elején. Konkrétan De Niro szavazta meg a bizalmat Leonak, amikor őt választotta egy komoly szerep eljátszására. De Niro azóta Leo mentora és bizalmasa, akivel évente többször is szerveznek közös bulikat.
Forrás: Zach bár 19 évvel idősebb Harry-nél, igazi testvéri kapcsolat alakult ki közöttük, méghozzá egy Twitter bejegyzés kapcsán. Egy interjúban mindketten elárulták, hogy mindig számíthatnak egymásra és a legnagyobb mélypontjaiknál is nagy támogatást kaptak a másiktól.
Forrás: Ki gondolná, hogy a botrányos komikus és az Oscar-díjas színésznő legjobb barátok. Pedig így van! A színésznő és a humorista között váratlan kapcsolat alakult ki az Arthur forgatása közben. A közös munka után végül barátok lettek. Russell a Booky Wook 2 című önéletrajzi könyvében még egy egész fejezetet is szentelt Helennek „Mummy Helen” címmel.
Forrás: Furcsa zenei párosnak tűnhetnek, de ezen túlmenően együtt mentek át a legnagyobb hullámvölgyeken. 2001 óta a legendás énekes erős barátságot ápol a rapperrel, akinek a legsötétebb időkben is segített talpra állni. Egy interjúban azt is elárulták, hogy a legfurcsább pillanatokban tudnak egymásnak érdekes ajándékokat küldeni, amivel mindig megnevettetik egymást.
Forrás: A tévés-üzletasszony és a rapper egy közös műsor kapcsán lettek jóban. Bár 30 év van közöttük, már az első pillanattól fogva nagyon jól megértették egymást. Mindennap beszélnek, Martha Snoop egyik legnagyobb bizalmasa és a vörös szőnyegen is megjelentek már együtt.
Forrás: A zene volt a hajtóereje ennek a barátságnak, ugyanis Courteney otthonában többször volt zenés összejövetel, amire az énekes is meghívást kapott. A kezdeti szimpátia végül mély barátság lett, erre pedig nagyszerű bizonyíték, hogy Ed mutatta be a színésznőt jelenlegi párjának, Johnny McDaidnek, a Snow Patrol gitárosának, aki egyébként Ed dalszerző partnere.
Forrás: Négy vérszerinti nővér veszi körül Kourtney-t, de Addisonban egy nagyon különleges barátra lelt. Szeretnek közös időt tölteni egymással. Sőt, Addison debütáló filmjében is feltűnt a Netflixen.