Galéria

American Music Awards 2012 - A sztárok vörös szőnyeges ruhá

Forrás: Heidi Klum - Megakadt a nézők szeme Heidi Klumon, aki tudja, hogy testén szinte bármi tökéletesen állna, azonban ő mégis egy igen merészen felsliccelt arany ruhát választott magának. És milyen jól tette!
Forrás: Carly Rae Jepsen - Az ifjú énekesnő, Carly Rae Jepsen egy csodálatos csillogó, földig érő ruhában jelent meg a díjátadón. A ruha tökéletes választás volt, akár csak hozzá a visszafogott, egyszerű, ám mégis nagyszerű konty.
Forrás: Carrie Underwood - A legjobb albumért járó díjat kapó Carrie Underwood földig érő lila flitteres ruhája mindenkit lenyűgözött, a mély lila szín tökéletesen kiemelte szép arcát és szőke haját.
Forrás: Kelly Rowland - Az énekesnő egy egyszerű mozaik mintás ruhát választott, amely tökéletesen hangsúlyozza testét és remekül harmonizál a bőrszínével is. Tudjátok, most nagyon trendik a mintás ruhák, hordjatok Ti is sok ilyet!
Forrás: Taylor Swift - A fiatal énekesnő egy 50-es évek hangulatát idéző áttetsző csipke és virágmintás arany ruhát választott az átadóra. Nem csak a vörös szőnyegre választott jól, hanem a színpadi előadásra is egy feledhetetlen ruhakölte