Galéria

Sztárok, akiket nem szívesen látnak a vörös szőnyegen botrányos tetteik miatt

Forrás:

Shia Labeouf karrierje csúcsán egy kedves, humoros jófiúnak lett titulálva Hollywoodban, ami jól is jött neki, hiszen nemcsak tehetséges, hanem szerethető is lett az emberek, illetve a szakma szemében. Ám az alkohol és a drogok az ő életébe is beették magukat, ami miatt egyre több olyan interjút adott a vörös szőnyeges eseményeken, amelyek kiverték a biztosítékot a szervezőknél és az internet népénél is. Elsősorban agresszív és szexista jellegű kijelentései voltak.


Forrás:

A rapperre rájár a rúd, hiszen nemcsak elvált ember lett, de egyre kevesebben szeretnének vele kapcsolatot ápolni toxikus megnyilvánulásai miatt. Kanye néhány éve kezdett elindulni a lejtőn, miután saját egyházat alapított, majd elindult az elnökválasztáson is. Mentális instabilitása annyira eluralkodott rajta, hogy már Kim sem bírta tovább, aki a válást követően Pete Davidson oldalán találta meg a boldogságot. Ezt azonban a zenész újfent nem bírta elviselni, ezért a közösségi médiában nyilvánosan kezdte fenyegetni a komikust. Pechére viszont kiiktatta őt az Instagram, és az Oscar-gáláról is ki lett tiltva.


Forrás:

Bella Thorne igazán nagy karriert tudott volna befutni, ám Lindsay Lohanhez és Amanda Byneshoz hasonlóan neki is fejébe szállt a hírnév. Egyre elviselhetetlenebb lett a forgatásokon, és többször tett rasszista megjegyzést interjúi során, ami miatt egyre kellemetlenebb volt a jelenléte a vörös szőnyeges eseményeken. Ma már inkább csak megbotránkoztató Instagram bejegyzései kapcsán hallani róla.


Forrás:

Hollywood egyik legnagyobb botrányhőse minden bizonnyal Mel Gibson, holott a 90-es években a színészet legjének számított. Sorra kapta a legjobb szerepeket és a nők is imádták. Ám agresszív és furcsa viselkedése, nyilvános verekedései, és több zsidóellenes megjegyzése miatt is tűnt el a vörös szőnyeges gálákról.


Forrás:

A világ egyik legünnepeltebb írónőjének számított, hiszen a Harry Potter könyvekkel szó szerint történelmet írt. Milliós példányszámban kelnek el a mai napig, a filmadaptációk pedig örökzöld klasszikusokká nőtték ki magukat. Ezért is érthetetlen, hogy tudott Rowling A-listáról feketelistára csúszni.

Rowling még 2019-ben tett transzfób kijelentéseket, amelyek futótűzként terjedtek az interneten, ez pedig teljesen befeketítette addig makulátlan hírnevét. Nem csoda, hogy azóta nem igazán látni nyilvános eseményeken.


Forrás: Kurt Cobain özvegyéről a mai napig a botrányok jutnak az ember eszébe. Több műsorban is részegen adott interjút, de olyan eset is akadt, amikor egy rendezvényen majdnem teljesen meztelenre vetkőzött. Így talán nem meglepő, hogy sosincs meghívva a ragosabb eseményekre.