Galéria

9 sztár, akiről nem is tudtad, hogy van egy NAGYON szexi testvére: leesik az állad a látványtól!

Forrás:

Nem Flo az egyetlen színész a Pugh családban! A bátyja, Toby Sebastian is otthonosan mozog a kamerák előtt, például ő alakította Trystane Martellt a Trónok harca sorozatban. Bár a kishúga nevét jóval többen ismerik a szakmában, a srác egyáltalán nem féltékeny a sikerére!


Forrás:

Tudtad, hogy Chris Evans öccse, Scott is színészkedik? Jó lenne, ha Amerika Kapitány nem rejtegetné őt, mert elég szexi!


Forrás:

Az ausztrál színésznőnek van egy lány-, és két fiútesója van – az öccse, Cameron színészként is kipróbálta magát, illetve modellként is dolgozik. ÉRTHETŐ, miért.


Forrás:

 

Rami Malek nem titkolja, ő, és ikertesója, Sami igazi bajkeverők voltak fiatalkorukban, például az egyetemen is beugrottak egymást helyett vizsgázni…


Forrás: Zac Efron hasonlóan vonzó öccse, Dylan szintén a filmiparban dolgozik.
Forrás: Kate és a tesója, Oliver mindketten elképesztően vonzóak - és tehetséges színészek, csak Kate-nek azért egy kicsit sikerült jobban befutnia...
Forrás: Ha azt hiszed, Blake örökölt minden jó gént, tévedsz: a színésznő bátyja, Eric is eléggé szexi, nem véletlen, hogy modellként is kipróbálta magát. 
Forrás: Tudtad, hogy a színésznőnek van egy dögös ikertestvére, Hunter, aki csak 3 perccel fiatalabb nála?
Forrás: Taylor Swift nagyon közel áll a családjához, például a cuki tesójához, Austinhoz.