Galéria

Van, akinek egy jósnő is megjósolta: híres emberek, akiknek a halála körül még mindig sok a rejtély

Forrás:

Brittany Murphy 32 éves korában hunyt el, ám halálának körülményei meglehetősen ködösek. A mentők reggel 8 óra körül érkeztek Murphy Hollywood Hills-i otthonába, a színésznő azonban két órával később a kórházban elhunyt. Halála után gyászoló férje kezdetben megtagadta a boncolást, amit sokan gyanúsnak találtak. A halottkém szerint tüdőgyulladásban halt meg, amelyet vérszegénység és többszörös gyógyszer-mérgezés is súlyosbított.

"Legalább két hete beteg volt. Ha orvoshoz vagy kórházba vitték volna, kezelhető lett volna" - mondta Ed Winter L. A. halottkém asszisztens. Voltak pletykák azzal kapcsolatban is, hogy a ház tele volt mérgező penészgombával, de azt is pletykálták, hogy a férje gyilkolta meg az apjával együtt, arzént használva. Az egészben még hátborzongatóbb, hogy férje hat hónappal később, hasonló módon halt meg.


Forrás:

Natalie Wood 1981. november 29-i halála több mint 40 éve az egyik legnagyobb hollywoodi rejtély. Halálakor férjével, Robert Wagnerrel hajókiránduláson voltak. Natalie egyébként világ életében rettegett a víztől, ugyanis gyerekkorában egy jósnő azt mondta neki, hogy víz által fog meghalni.

Eltűnését követően órákkal később találták meg arccal lefelé a vízben. A színésznőn flanel hálóing, kabát és zokni volt, így azt gyanították, hogy el akarta hagyni a hajót, de véletlenül beleesett a vízbe. Halálát véletlen fulladásnak minősítették, holott zúzódásokat is találtak a testén. Évekig Wagner volt a fő gyanúsított, bár soha nem vádolták meg bűncselekménnyel. Harminc évvel halála után a Los Angeles-i seriff osztály a halál okát „véletlen fulladásról” „fulladás és „meghatározatlan tényezők”-re változtatta.


Forrás:

Marilyn Monroe korának egyik legnagyobb filmsztárja és szexszimbóluma volt. Ám a gyönyörű színésznő élete 36. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. 1962. augusztus 5-én találták meg Los Angeles-i otthonában, az ágya mellett ruha nélkül, egy üveg altatóval. A hatóságok barbiturát-túladagolásnak és valószínű öngyilkosságnak minősítették a halálesetet. Sokan azonban nem voltak hajlandók elfogadni, hogy Monroe öngyilkos lett. Monroe, akinek állítólag viszonya volt John F. Kennedyvel és testvérével, Robert F. Kennedyvel, sokak szemét szúrta, ezért számos teória született azzal kapcsolatban, hogy ők gyilkoltatták meg és rendezték meg öngyilkosságnak. Ezt alátámasztja az a sok vallomás is, miszerint Marilynnek rengeteg új ötlete volt.


Forrás: A király, akinek az életéből nem is olyan régen készítettek egy több részes sorozatot, 2001. január 2-án halt meg, mégpedig saját fegyvere által. A rendőrség balesetnek nyilvánította a halálát, de sokan gyanúsították özvegyét is. A sorozat szerint viszont Jimmy önkezével vetett véget az életének, de nem önszántából, mindössze nem tudta, hogy töltve van a fegyver.
Forrás: A Kill Bill sztárját, David Carradine-t egy bangkoki szállodai szobában találták holtan 72 évesen. A színész megtalálásakor meztelen volt és egy szekrényben lógott, megkötözve. A halál oka fulladás volt. Noha az öngyilkosságot kizárták, végül kiderült, hogy a néhai sztár egy igen extrém szexjátékkal próbált önkielégítést végezni, ami rosszul sült el...
Forrás: A Nirvana zenekar egykori frontemberének halálát a mai napig nem tudták megfejteni. Valószínű erre özvegye Courtney Love tudna egyedül választ adni, akit sokáig okoltak a halála miatt. Kurt több naplóbejegyzésében is leírta, hogy fél gyermeke anyjától és úgy érzi meg akarja ölni. A jelek azonban arra utaltak, hogy az énekes önkezével vetett véget az életének.