Galéria

10 női sztár, aki mindent megmutatott a vörös szőnyegen: közel meztelenek voltak!

Forrás:

A gyönyörű színésznő a Machine Gun Kelly-vel való kapcsolata alatt kezdett merészebb lenni, amit mára tökélyre fejlesztett. 2021-ben az MTV VMA gálájára azonban minden addigi ruháján túltett az a Mugler darab, amely teste minden porcikáját megmutatta.


Forrás:

Az énekesnő az egyik legnagyobb divatikon a sztárok világában, ami az anyává válása óta sem változott. 2014-ben a CFDA gáláján jelent meg egy melleit és idomait megmutató, kristályokkal teli darabban.


Forrás:

Az énekesnő neve egyet jelent az eleganciával és kifinomult ízléssel, de néha ő is képes kilépni a komfortzónájából. A 2015-ös MET-gálára egy igen sokatmutató Givenchy ruhakölteményben tette tiszteletét.


Forrás:

A napjainkban ma már alig felismerhető rappernő a 90-es évek egyik legmegbotránkoztatóbb híressége volt. Erre pedig öltözködésével is igyekezett rátenni. Az 1999-ben megrendezett MTV VMA-díjadóra egy Misa Hylton ruhában jelent meg, ami lényegében csak a mellbimbóit takarta.


Forrás:

A modell igazából pont a meztelensége miatt lett híres, hiszen számtalan olyan divatfotózáson vett rész, ahol hihetetlen adottságait kellett megmutatnia. Ez alól a 2019-es MET-gála sem volt kivétel, ahova egy Dundas darabot választott. A ruha különlegessége abban rejlett, hogy teljesen átlátszó volt.


Forrás:

A csodás színésznőnek a 2021-es év nagyon különleges volt, hiszen a MET-gálán jelent meg először vőlegényével, Channing Tatummal, ahova egy földig érő, átlátszó Saint Laurent darabban tette tiszteletét.


Forrás:

A híres modell szereti megbotránkoztatni a nagyérdeműt. Így tett 2022-ben is, mikoris a MET-gálára egy piros bársony nadrágban és mellbimbóit takaró arany tapaszban jelent meg.


Forrás:

A négygyerekes celebritás nem vitás, hogy szereti megmutatni kerekded idomait, amit nemcsak a kemény edzéseknek, hanem az orvosoknak is köszönhet. Kim ruhái közül – amelyek szinte mindent megmutattak – nehéz egyet is kiemelni, de kétség sem férhet hozzá, hogy a 2019-es Hollywood Beauty Awardon viselt Mugler darabja minden addigi ruháján túltett.


Forrás:

Bradley Cooper exe a modellvilág egyik legkeresettebb modellje, ami szépsége mellett stílusának is köszönhető. 2015-ben a Vanity Fair partijára egy zseniális Versace ruhában mutatta meg, hogy lehet ízlésesen is megmutatni a testét egy nőnek.


Forrás:

A Kardashian-Jenner klán talán legelegánsabb tagja a folyamatos szereplés helyett a modellek világát választotta, amit szeret emlékezetes módon az emberek fejébe verni. Így tett a 2021-es MET-gálán is, ahol egy gyönyörű, drágakövekkel kirakott Givenchy darabban vonult végig a vörös szőnyegen. A különlegessége mégis abban rejlett, hogy Kendall egész testét láttatni engedte.