Galéria

Toplista: Minden idők 10 legjobb tévés karaktere

Forrás: Buffy nagy kedvence lett a közönségnek, amikor elindult a sorozat, 1997-ben. Egy igazi kemény, vámpírokkal küzdő nő kinek ne nyerné el a tetszését?
Forrás: Az Office című sorozat nagy sikere nagyban köszönhető a Steve Carell által megformált főnöknek, aki teljesen abban a hitban él, hogy egy nagyon humoros, laza vezető, ám pont emiatt a többiek szemében egy kellemetlen, idegesítő valaki, aki mindig a rossz dolgokat mondja rossz időben.
Forrás: Julia Louise egyik legjobb alakítása Az alelnök című sorozatban volt, mint Selina Meyer. Egy igazi hataloméhes karakter, aki még pimasz is mellé, így az évadok alatt egyre ellenszenvesebb oldalát mutatta, ám a ahogy halad a sorozat a humora is egyre csak jobb és jobb lesz.
Forrás: Talán nem túlzás azt mondani, hogy a Simpson család örökre megváltoztatta az animációs sorozatok és filmek világát. Igaz, Homer egy igazi zsugori apa és férj, de mégis a néha - néha megjelenő aranyos oldala miatt mégis belopta magát a nézők szívébe.
Forrás: A sorozat tele van elképesztő karakterekkel, Goerge R.R. Martin zsenialitásának köszönhetően. Ám még közülük is kiemelkedik Tyrion Lannister, aki a rajongók egyik nagy kedvence lett éles esze és ravaszsága miatt, még a rengeteg negatív tulajdonságával is.
Forrás: Sokak példaképévé vált Mary Richards, akit Mary Tyler Moore alakít. Nem is csoda, hiszen egy független, magabiztos nő, akinek biztos munkája van és még a szerelmi élete is aktív, sokaknak inspiráló lett.
Forrás: Maga a tény, hogy a "Ki vagy, doki? " már a 60'as években sokak kedvencévé vált, elég magyarázat arra, hogy a doki bekerült a listába. Nagyon ritka, hogy egy karakter, akit ennyi különböző színész játszott ennyire népszerű legyen, de úgy tűnik, hogy az időutazás ás a dimenziók közti kalandok miatta alakváltás nem zavarta a rajongókat.
Forrás: Talán furcsának tűnhet hogy Walter White is bekerült a felsorolásba, ráadásul az előkelő 3. helyre, de a nagyközönség minden idők egyik legérdekesebb karakterfejlődésének tartja az övét. A kedves családapa az emberi lét talán legmélyebb pontjára süllyed, ami egyszerűen a képernyőre ragaszt minket.
Forrás: Igaz, a sorozat 5 év után el lett kaszálva, de a mai napig egy kiemelkedően jó sorozatnak tartják a nézők. Ez részben annak köszönhető, hogy Omar Little az egyik legérdekesebb jellemmű karakter akit valaha megismertünk. Egy törvényen kívüli, aki már gyilkolt is, de tudja jól, hogy nem minden ember rossz, sokaknak tiszta lelke van. Emellett pedig büszkén felvállalja homoszexualitását.
Forrás: A Maffiózok egy igazi reformere volt a sorozatoknak. A főszereplő, Tony Soprano olyan jellem, akibe nem minden történetben találkozunk. A rajongók végignézték, ahogy egy férfi a saját kezeivel hajt végre mindenféle szörnyű bűncselekményt, és mégis bebizonyította, hogy amíg egy karakter útja érdekes és nem kiszámítható, addig sokak kedvence lehet.