Galéria

Angelina Jolie csak 14 éves volt: 12 sztár, aki elárulta, hogy hány évesen veszítette el a szüzességét

Forrás:

Bár Joe tiniként tisztasággyűrűt viselt, azért a szüzességét jóval a házassága előtt elvesztette, méghozzá 20 évesen. „Örülök, hogy a vártam a megfelelő személyre.” Ez a valaki az Alkonyat-filmek sztárja, Ashley Greene volt.


Forrás:

Az énekesnő egy Volvo szedán első ülésén, 16 évesen veszítette el a szüzességét, miközben Jeff Buckley Grace című albumát hallgatta. „Annyira szeretem ezt a lemezt” – mondta.


Forrás:

A tesójához hasonlóan Kim is 14 évesen szexelt először és nem is akárkivel, hanem Michael Jackson unokaöccsével, TJ Jacksonnal. Amúgy mielőtt lefeküdt volna a sráccal, beszélt erről az anyjával, Kris Jennerrel, aki fogamzásgátlót íratott fel neki.


Forrás:

Chris Evans 17 évesen bújt először ágyba valakivel, és miután megtette, azonnal hazament és elmesélte az anyukájának mindezt – mivel a családja a nyílt kommunikáció híve. „Azt mondtam, megtettem! Nem tudtam, hogy csináltam, de megtettem.”


Forrás:

„16 éves koromig nem szexeltem egy pasival sem, végül hozzámentem a pasihoz” – nyilatkozta az énekesnő, aki ezzel a vallomásával természetesen Liam Hemsworth-re utalt. Sőt, azt is beismerte, hogy mielőtt elvesztette a szüzességét, inkább lányokkal próbálta felfedezni a szexualitását.


Forrás:

A Vámpírnaplók sztárja egy 16 éves lánnyal feküdt le először, aki idősebb volt nála. „13 voltam” – mesélte. „Szórakoztató volt.”


Forrás:

A modell-színésznő 18 éves volt, mikor elvesztette a szüzességét, amit viszonylag késeinek tart. „De csak jóval később lettem magabiztos a szexben, és sokáig nem mertem megmondani, mire vágyok.” Időbe telt, mire rájött, mit szeret az ágyban.


Forrás:

Az Oscar-díjas színésznő 14 éves volt, amikor megtörtént az első alkalom, de azt mondja, nem igazán érzett semmit, ezért, hogy közelebb kerülhessen a partneréhez, kést ragadott és megvágta őt. Bizarr.


Forrás:

Harry Potter megformálója egy 23 éves nővel szexelt először, amikor ő maga még csak 16 volt.


Forrás:

„Hálószobatitkokat sosem árulok el” – vallja a színész, de annyit azért elmondott, hogy 15 éves koráig volt szűz.


Forrás:

Megan Fox nem bánta meg az első alkalmat, azt mondja, nem volt kínos, mert szerelmes volt… és 17.


Forrás:

Paris csak 15 éves koráig várt, mert akkor lefeküdt Tori Spelling tesójával, Randy-vel, akit két hónappal korábban ismert meg.