Galéria

4 csillagjegy, akinek óriási pénzösszeg hullik az ölébe

Forrás:

Már régóta szeretnél saját lakást, és most igazán közel kerülsz ehhez, mert akkora összeg kerül a birtokodba, amire sosem számítottál. Lehet, hogy épp egy gazdag rokon igyekszik segíteni rajtad, de az is lehet, hogy a munkahelyeden tett extra erőfeszítés hálálja meg végre magát. Bárhogyan is legyen, ez a pénz a legjobb helyre kerül.


Forrás:

Mindenkinek jól jön egy kis extra pénz, de neked most amúgy is szükséged van rá. Több olyan kiadásod is volt az elmúlt hónapokban, amire nem számítottál. Most viszont olyan szerencsés helyzetbe kerülsz, hogy nagyobb összeg kerül hozzád, amit se visszafizetned, de elszámolnod nem kell senkinek sem. Így arra költheted ezt a pénzt, amire már régóta vágysz!


Forrás:

Az utóbbi időben kicsit elkeseredtél az anyagi helyzeted miatt, volt több váratlan kiadásod is, és bár nem lett mínuszos a számlád, örültél volna, ha mindez nem történik meg. Most viszont minden megváltozik, elérkezett a te időd, olyan szerencsés leszel ugyanis, hogy extra összeg üti a markod. Már nem kell sokat várnod arra, hogy ez megtörténjen, légy türelemmel!


Forrás:

Bár nem vagy a pénzszórás híve, a következő időszakban nagyobb összeget fogsz elkölteni. De ne aggódj, ugyanis hamarosan olyan szerencsében lesz részed, hogy nemcsak ezt tudod majd finanszírozni belőle, de olyasmit is meg tudsz majd venni, amire régóta vágysz.