Galéria

Sztárok, akik egykor legjobb barátok voltak, most viszont utálják egymást

Forrás:

Drake és Kanye West jó barátok voltak, de ennek mára vége: nemcsak a közösségi médiában, hanem a dalaikban és az interjúikban is előszeretettel odaszúrnak egymásnak. Sokan úgy vélik, a szakmai rivalizálás tette tönkre a kapcsolatukat.


Forrás:

Mivel Selena és Demi is Disney-sztárként robbant be a köztudatba, érthető, hogy legjobb barátnőkké váltak, hiszen pontosan tudták, min ment keresztül a másik híres tiniként. De a BFF-státuszuk már egyáltalán nem érvényes, és hiába tettek kísérletet a békülésre, az egyelőre várat magára. Hogy mi állhat a szakítás hátterében, azt nem lehet pontosan tudni, de a bennfentesek szerint Demi úgy érezte, Selena nem állt mellette mindenben, pedig az elmúlt években nehéz időszakon ment keresztül. Viszont az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy Selenának sem volt egyszerű dolga közben, ő maga is sokat küzdött a mentális jóllétéért.


Forrás:

Paris és Nicole régen egyfolytában együtt buliztak, de a pletykák szerint elárulták egymás bizalmát, és személyes nézeteltérések miatt beszüntették a kapcsolatukat. Sőt, nyilvánosan is gúnyolták egymást a médiában. Nos, Nicole talán már megbánta, hogy így értek véget a dolgok kettőjük között, mert a közelmúltban kijelentette, még mindig a barátjaként gondol Parisre.


Forrás:

Bár úgy tűnt, Beyoncé és Kim jó barátok lehetnek, az életvitelük annyira különbözik egymástól, hogy inkább pontot tettek a kapcsolatuk végére: az énekesnő és párja, Jay-Z végül nem is vettek részt Kim és Kanye West esküvőjén.


Forrás:

Jennifer és Chelsea egykor közeli barátok voltak, együtt nyaraltak és örömmel vállaltak közös szerepléseket is, de mindez már a múlté. A szakításuk akkor vált hivatalossá, amikor Chelsea lekicsinylő megjegyzéseket tett Jennifer és Justin Theroux házasságáról…


Forrás:

Tom és Jamie barátsága állítólag azért romlott meg, mert Jamie kapcsolata állítólag eléggé feszült volt Tom azóta már csak ex nejével, Katie Holmesszal.


Forrás:

Paris nemcsak Nicole-lal, hanem Lindsay-vel is sokat bulizott, de a BFF-je csúnyán elárulta őt, amikor összejött az egyik exével. A viszályuk eléggé el is mérgesedett, nyilvánosan sértegették egymást, mára viszont próbálnak túllépni a sérelmeiken: Paris például gratulált Lindsay-nek a házasságához. De azért barátok már nemigen lesznek.


Forrás:

Madonna és Gwyneth egykor nagyon közel álltak egymáshoz, még ugyanahhoz a személyi edzőhöz is jártak: csakhogy az énekesnő kirúgta Tracy Andersont, Gwyneth viszont a tréner mellé állt. Sőt, kijelentette, hogy Madonna néha kimondottan gonosz tud lenni.