Galéria

7 sztár, aki nagyon rossz az ágyban

Forrás:

Katy Perry énekesnőről azt pletykálják, hogy nem túl jó az ágyban, különösen annak fényében, hogy volt férje, Russell Brand nyilvánosan megalázta őt azzal, hogy egyik stand-upja során bevallotta, hogy amikor együtt volt az énekesnővel, mindig más nőkre gondolt:

„Amikor szerzetes vagy, nem szexelhetsz senkivel, ha pedig házas vagy, akkor csak egy emberrel. Ez pont eggyel több, mint egy szerzeteseknél, szóval nem olyan nagy a különbség. Ha szexelek, az van benne, hogy »Gondolj bárkire, szó szerint bárki másra«”. A humorista azt is elárulta egyszer, hogy volt felesége nem volt elég perverz számára az ágyban...


Forrás:

Angelina Jolie korábban kalandvágyó szerető hírében állt, részben azért, mert a pletykák szerint egyszer egy díjátadó ünnepségre menet egy limuzinban szeretkezett volt férjével, Billy Bob Thorntonnal. Úgy tűnik azonban, hogy ez az izgalom nem tartott sokáig Thorntonnak, aki egyszer igen kemény szavakkal illette egykori feleségét:

„Néha egy modellel, egy színésznővel, a világ legszexibb emberével olyan, mintha szó szerint a kanapéval lennétek együtt".


Forrás:

Bradley Coopert választották már a világ legszexibb férfijának, de ahogy Angelina Jolie esetében, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki jó is az ágyban. A pletykák már évek óta keringenek Cooper varázserejének hiányáról, főként kolléganője, Jennifer Lawrence miatt, aki szerint Bradley csókjai „túl nyálasak”. Emellett a színész több exe is azt állította, hogy Bradley egyszerűen unalmas az ágyban.


Forrás:

Taylor Swif elég sok hírességgel volt együtt, az exei listáján ott van például Jake Gyllenhaal, John Mayer, Tom Hiddleston és Harry Styles is. Szóval azt gondolnánk, hogy ennyi tapasztalattal a háta mögött Taylor nagyon jól tudja, mit csinál az ellenkező nemmel.

A jelek szerint azonban ez nincs így. Névtelen források azt állítják, hogy Swift inkább az a csókolózós fajta lány, és az ágytornát pedig inkább kerüli. A pletykák azután indulhattak el, hogy Taylor szakított Harry Stylesszal, aki azt állította, hogy az énekesnő nagyon kedves volt, meg minden, de minden másban nagyon kevésnek bizonyult.


Forrás:

Elvis Presley vitathatatlanul az 1950-es évek legnagyobb szexszimbóluma volt, de úgy tűnik, a Rock and Roll királya nem volt a helyzet magaslatán, ha szexről volt szó. Presley egyik híres volt barátnője, Natalie Wood színésznő annyira elkeseredett a szerelmi életük miatt, hogy azt mondta a sztárnak, hogy „nem tudja, hogyan kell szexelni".


Forrás:

A 2017-ben elhunyt Hugh Hefner ironikus módon felkerült az ágyban legrosszabbul teljesítő hírességek listájára. Annak ellenére, hogy évekig a szex volt imázsának legfontosabb mozgatórugója, és milliós iparágat hozott létre a tevékenység köré, nem volt jó benne. Egyik özvegye, Crystal Harris szerint a legtöbb szexuális élménye Heffel rövid életű volt. Potencianövelő használata ellenére Harris szerint állítólag csak néhány percig bírta egy-egy alkalommal, emellett más részletek is kiderültek, például, hogy soha nem vetkőzött le, mert nem tudta megerőltetni magát.


Forrás:

Jason Biggs egyik legikonikusabb szerepe egyértelműen az Amerikai pitében játszott kicsit szerencsétlen karaktere, Jim volt, ám azt soha nem gondoltuk volna, hogy ez a szerep igencsak közel áll hozzá a való életben is. 2014-ben Jason Biggs felesége, Jenny Mollen megjelent a The View című műsorban, hogy népszerűsítse I Like You Just the Way I Am című memoárját, amelyben elmesélte, hogy miért döntött úgy, hogy egy kis fűszert visz a házasságukba azzal, hogy felbérel egy prostituáltat férje születésnapjára, erről pedig nem sokkal később maga Jason is beszélt:

„Nagyon nyitott emberek vagyunk, a feleségem pedig csodálatos! Ez egyáltalán nem egy megszokott dolog a részünkről. Nincs egy csoport (szexmunkás), akik rendszeresen ki-be járnak a házunkba" – kezdte mondanivalóját a színész. Sajnos azonban Biggs számára a születésnapi meglepetése a hálószobában nem úgy alakult, ahogyan azt elképzelte. „Három nap alatt három hölgyet hívott a feleségem, mert mondjuk úgy, hogy nem tudtam teljesíteni a küldetést. A feleségem az egészet eléggé viccesnek találta. Tulajdonképpen az ágyon feküdt és nézte, közben pedig egy zacskó chipset evett és nevetett, szóval, ahogy el tudod képzelni, nem teljesítettem a legjobb tudásom szerint".